1. HABERLER

  2. Ereğlispor Yönetimi’nden Metro Tv’ye Ziyaret

Ereğlispor Yönetimi’nden Metro Tv’ye Ziyaret

İlçemiz Ereğli’nin Futboldaki başarılı temsilcisi Ereğlispor ve o başarının ardındaki yönetim ve teknik heyetten basına destek ziyaretleri sürüyor.Ereğlispor’un...

A+A-

İlçemiz Ereğli’nin Futboldaki başarılı temsilcisi Ereğlispor ve o başarının ardındaki yönetim ve teknik heyetten basına destek ziyaretleri sürüyor.

Ereğlispor’un yönetimi, Metro tv yapmış oldukları ziyarette, Televizyonumuz Yönetim Kurulu Başkanı sayın Atilla Atmacayı, Ereğlispor kulüb başkan yardımcısı Canyurt Karslıoğlu, Ereğlispor basın sözcüsü Bülent Kılıç ve genel kaptan Cumali Yıldız’dan oluşan, Ereğlispor yönetimi ziyaret etti.

Bu ziyarette Ereğlispor’un başarısının konuşulduğu ve temsilcimiz Ereğlispor’un daha iyi yerlerde olması gerektiğinin ortak görüşü olurken, Metro tv’nin Ereğlispor’a verdiği destekler nedeniyle teşekkür eden Ereğlispor yönetimi, daha sonra ise Ereğlispor klüp başkan yardımcısı Canyurt Karslıoğlu tarafından Atilla Atmacaya temsilcimiz Ereğlispor’un renklerini taşıyan yeşil beyaz kaçkol’u desteklerinden dolayı hediye etti.

Atmaca ise basın olarak Ereğlisporumuza elimizden gelen her türlü desteği vererek destek olacaklarını söylerken başarısı nedeniyle emeği geçen herkesi kutlayarak şampiyonluk yolunda temsilcimize başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.