1. HABERLER

  2. Akbel Aday Adaylığını Açıkladı

Akbel Aday Adaylığını Açıkladı

İlçemiz Ereğli de İşadamı ve PANKOBİRLİK Başkanı Mustafa Akbel AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatında düzenlediği basın toplantısında aday adayı...

A+A-

İlçemiz Ereğli de İşadamı ve PANKOBİRLİK Başkanı Mustafa Akbel AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatında düzenlediği basın toplantısında aday adayı olduğunu açıkladı.

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Mustafa Akbel 7 Haziran Genel Seçimlerinde 25. Dönem AK Parti Konya Milletvekilliğine Aday Adayı olduğunu açıkladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, 7 Haziran Genel Seçimlerinde Türk Milletinin her zaman olduğu gibi geleceğini seçeceğini ve yeni Türkiye’nin temellerini atacağını ifade etti.

AK Parti olarak hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi 400 milletvekili olduğunu belirten Büyüktorun, yeni Türkiye’nin inşasında olmazsa olmaz kurallardan birinin bu olduğunu kaydetti. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Konya’da da AK Parti’ye büyük bir teveccühün söz konusu olduğunu belirten Büyüktorun, düzenledikleri program çerçevesinde aday adaylarını Ereğli Kamuoyuna tanıtacaklarını, bu kapsamda aday adaylarından biri olan Mustafa Akbel’in de açıklamalarda bulunacağını sözlerine ekledi.

Aydınlık Türkiye’nin inşasında bir nefer olmak için aday adayı olduğunu ifade eden Mustafa Akbel, Ereğlilerin kendisini çok iyi tanıdığını, bu noktada sözü fazla uzatmayarak 25. Dönem Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu ifade etti. Halen Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı olarak görev yaptığını anımsatan Akbel, bu görevinden istifa etmediğini ve aday adayı olmak için istifa etmeye gerek olmadığını dile getirdi.

Aday olmaları ve Milletvekili seçilmeleri durumunda Ereğli’yi Aydınlık Türkiye’nin aydınlık ilçelerinden biri konumuna getireceklerini söyleyen Akbel, ilçe halkından destek istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.