1. HABERLER

  2. Akyürek, Çocukların Uçurtma Sevincini Paylaştı

Akyürek, Çocukların Uçurtma Sevincini Paylaştı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Uçurtma ve Bisiklet Günü yoğun katılımla gerçekleştirildi. Bayrak Tepe Mevkii’nde...

A+A-
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Uçurtma ve Bisiklet Günü yoğun katılımla gerçekleştirildi. Bayrak Tepe Mevkii’nde bir araya gelen 7’den 70 her yaştan Konyalı, unutamayacakları bir gün geçirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Uçurtma ve Bisiklet Günü, 7’den 70’e kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirildi. Dutlukırı Vuslat Ormanı karşısındaki Bayrak Tepe Ağaçlandırma Sahası’nda yapılan programa katılarak çocuklarla tek tek ilgilenen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Her çocuk bir dünyadır. Çocuklarımıza asil insan, kamil insan muamelesi yapalım” dedi. Programda kısa bir konuşma yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, çocuklar, gençler ve aileler için bir renk ve farklılık olan Uçurtma ve Bisiklet Günü’ne katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Ülke genelinde hafta sonunda yapılan LYS’ye değinerek, sınava giren bütün öğrencilere başarılar dileyen Başkan Akyürek, “Gençlerimiz mesleklerini seçerken sevecekleri meslekleri seçsin. Çünkü mesleğinizi severseniz hangi okulda olursanız olun yolunuz açıktır. Ailelerimizin ve çocuklarımızın geleceğinin aydınlık olmasını diliyorum” dedi. AKYÜREK’TEN KONVOYLARA SON VERME ÇAĞRISI Pazar günleri düğünler için yapılan konvoyların ortaya çıkardığı tehlikelere de dikkat çeken Başkan Akyürek, halka konvoylara son verme çağrısında bulundu. Akyürek, şunları söyledi: “Konyalı hemşerilerimize çağrı yapıyoruz. Konvoyların bir araya gelerek trafiği kilitlemesinin, hem kendisini hem insanımızı tehlikeye atmanın çocuklarımıza, düğünlere, sünnetlere hiçbir faydası yok. Lütfen konvoylardan vazgeçelim, konvoy yapmayı bırakalım. Araçlar bir araya gelerek adeta tehlike saçıyorlar. Bundan da vazgeçelim. Konvoylar aynı zamanda sınava giren öğrencilerimizin de zorlu bir sınav geçirmesine neden olmaktadır.” Konuşmasının sonunda Caillou ve orkestrasını sahneye davet eden Başkan Akyürek, orkestra ve çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklarla ve ailelerle tek tek ilgilenen Başkan Akyürek, herkese iyi eğlenceler diledi. Uçurtma uçurup bisiklete binen çocuklar, gönüllerince bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Çocukların bu mutluluğuna anne ve babalar ile büyükanneler ve büyükbabalar da ortak oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.