1. HABERLER

  2. Akyürek: Ereğli'de Belde ve Köy Ziyaretlerinde Bulundu

Akyürek: Ereğli'de Belde ve Köy Ziyaretlerinde Bulundu

30 Martta Yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında Ereğli’ye gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek,Ereğli'ye...

A+A-

30 Martta Yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında Ereğli’ye gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek,Ereğli'ye bağlı belde ve köyleri ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Akyürek’e AK Parti Ereğli İlçe Başkan Vekili Ersin Yalama ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Hortu halkı ile buluşan Akyürek burada belde halkına hitap etti, yaptığı konuşmasında Altyapı ve su sorunu kalmayacaktır dedi.

2014 Mahalli İdareler Seçimi'nin önemli bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Akyürek, 30 Mart seçimleriyle Türkiye’nin, daha çağdaş ve modern bir uygulama olan Büyükşehir Yasası ile buluşacağını kaydetti. Büyükşehir Yasası ile uzakların yakın olacağını dile getiren Başkan Akyürek, en uç noktadaki bir köyün bile Konya’nın mahallesi olarak merkezi hizmetlerin tümünden yararlanacağını söyledi.

Büyükşehir Yasası'nın uygulamaya geçmesi ile Konya’nın hiçbir kasaba ve köyünde altyapı ve su sorunu kalmayacağını ifade eden Akyürek,Kasaba ve köylerimiz Avrupa standartlarına ulaştırılacaktır diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.