1. HABERLER

  2. Alemdar’dan Başbakan Davutoğluna Kutlama

Alemdar’dan Başbakan Davutoğluna Kutlama

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar, “Hemşehrimiz, hocamız, bugüne kadar sivil ve hür...

A+A-

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar, “Hemşehrimiz, hocamız, bugüne kadar sivil ve hür iradenin temsilcisi olarak şehrimizi ve tüm Anadolu insanını her platformda güçlü bir şekilde temsil eden Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlığı’nda kurulan 62. Hükümetin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Alemdar açıklamasında Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun, farklı alanlardaki derin müktesebatıyla gerek akademik hayatında gerekse siyasi hayatında dünyanın belleğinden silinmeyecek önemli izler bıraktığını vurguladı.

Alemdar şunları kaydetti:

“Mevlana diyarı Konya’da doğan Sayın Başbakanımız, gerek hocalığı, gerek yazarlık ve diplomatlığı döneminde edindiği derin birikimini, siyaset sahnesine taşıyarak ülkemize önemli hizmetlerde bulunmuştur. Uzun yıllar başarıyla yürüttüğü Dışişleri Bakanlığı ile TBMM’de nitelikli ve seviyeli siyasetin adreslerinden birisi haline gelen Sayın Davutoğlu’nun kurduğu 62. Hükümetin de, üstün bir performans göstereceğine inancımız tamdır.

Gazeteciler olarak, gerek Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun gerekse bakanlar kurulunun her türlü olumlu çalışmalarında yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim. Bu duygu ve düşüncelerle bugün (06 Eylül 2014 Cumartesi) Konya’ya gelecek olan Başbakanımıza Konya adına ‘hoş geldiniz’ demek istiyorum. Sayın Davutoğlu’nu ve tüm hükümet yetkililerini kutluyor, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı çalışmalar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.