1. HABERLER

  2. ALO 174 GIDA HATTI STANDLARI OLUŞTURULUYOR

ALO 174 GIDA HATTI STANDLARI OLUŞTURULUYOR

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğütüketicilerin dikkatini Alo 174 Gıda Hattına çekebilmek için tanıtım çalışmalarına başladı ve bu...

A+A-

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğütüketicilerin dikkatini Alo 174 Gıda Hattına çekebilmek için tanıtım çalışmalarına başladı ve bu kapsamda Ereğli’nin önemli noktalarındastandlar oluşturuluyor.

İlçemizde bir alışveriş merkezinde stand açarak çalışmalara başladıklarını açıklayan İlçe Müdürü Orhan Soylu; gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinin İlçe Müdürlüğü Gıda Denetçileri tarafından riske dayalı denetim esasına göre denetlendiğini fakat denetimlerin etkinliğini arttırabilmek için en iyi denetçi olarak gördükleri tüketicilerin de gıda ile karşılaştıkları problemlerde Alo Gıda 174 hattına ihbarda bulunarak kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

Alo Gıda 174 hattı ilgili tanıtım çalışmaları kapsamında Kaymakamlık binası ve şehir merkezinde başka noktalarda da stand açacaklarını duyuran Soylu; ayrıca telefon hattının haricinde vatandaşlarımızın gıda konusundan ki şikâyetleriniwww.alo174.gov.tradresinden de bildirebileceklerini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.