1. HABERLER

  2. KONUT SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZI: “ZORLU”

KONUT SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZI: “ZORLU”

Ereğli’nin inşaat malzemeleri ve yapı sektöründe öncü isimlerinden biri olan Zorlu Şirketler Grubu, yaptığı farklı uygulamalar ile sektördeki cazibesini...

A+A-

Ereğli’nin inşaat malzemeleri ve yapı sektöründe öncü isimlerinden biri olan Zorlu Şirketler Grubu, yaptığı farklı uygulamalar ile sektördeki cazibesini arttırıyor.

Geçtiğimiz gün İŞKUR Şube Müdürlüğü ile yürüttüğü uygulamalı iş başı eğitim programı ile istihdam sayısını bir hayli arttırarak kendinden söz ettiren Zorlu Şirketler Grubu dün Fatih Mahallesindeki konut satış ofisinde düzenlediği Garantör Konut Finansmanı sözleşmesinin imza töreninde Ereğli’de bir ilk olması nedeni ile bir ilke daha imza attı. Zorlu Şirketler Grubunun Ereğli’nin konut sektörüne kazandırdığı birbirinden güzel ve eşsiz olarak dizayn ettiği konutlardan satın almak isteyen Ereğlili vatandaşlar ilk kez uygulanacak olan bu girişimle daha kolay ev sahibi olabilecek.

Fatih Mahallesindeki konut satış ofisinde gerçekleştirilen ve Denizbank Ereğli Şubesi ile yapılan sözleşmenin imza törenine Zorlu Şirketler Grubu Sahibi Sinan Zorlu, Denizbank Ereğli Şube Müdürü Baş, Zorlu Şirketler Grubu Finans Müdürü Hakan Eş, banka personeli ve basın mensupları katıldı. İmza töreni öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Banka Müdürü Yücel Baş, Ereğli’de ilk kez Zorlu Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen ve konut sahibi olmak isteyen vatandaşların daha kolay koşullarda isteklerine kavuşabilmeyi sağlayan Garantör Konut Finansmanı sözleşmesinin vatandaşların almak istedikleri evler için topraktan kredi kullanabilmelerini kapsadığını kaydetti. Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşların daha önceki süreçte alacakları konutun yüzde 75’inin tamamlanması durumunda kredi şartlarının olgunlaştığına değinen Baş, bu sözleşme ile birlikte vatandaşların bina başlar başlamaz kredi kullanabileceğini ifade etti. Vatandaşlar için çok avantajlı ve cazip olan bu durumun Ereğli’de ilk kez Zorlu Şirketler Grubu tarafından hayata geçirildiğini anımsatan Baş, böylesine özel ve güzel bir uygulamayı hayata geçiren Zorlu Şirketler Grubunu kutladı.

Amaçlarının Ereğli ve Ereğli halkına sektörde en iyi ve kaliteli hizmeti verebilmek olduğunu söyleyen Zorlu Şirketler Grubu sahibi Sinan Zorlu ise, birincil hedeflerinin iki yıl önce başladıkları konut sektörüne isimlerini altın harflerle yazdırabilmek olduğunu kaydetti. Bu sözleşme ile Ereğlili vatandaşların daha düşük oranlarla, binanın bitmesini beklemeden ve daha kolay bir şekilde konut sahibi olacağını dile getiren Zorlu, “ Ereğli halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Onların konut anlamında bişey düşünmelerine gerek yok. Çünkü Zorlu Şirketler Grubu onlar için her şeyin en iyisini düşünüyor ve yapıyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından protokol imzalanarak uygulama hayata geçirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.