1. HABERLER

  2. Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

Ereğli Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelindeki alt yapı eksiklikleri gideriliyor. Ekipler Toros mahallesinde hat döşeme...

A+A-

Ereğli Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelindeki alt yapı eksiklikleri gideriliyor. Ekipler Toros mahallesinde hat döşeme ve alt yapı yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Ereğli Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan bölgelerde alt yapı çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler Toros Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi, Edebiyat Fakültesi ve Öğrenci Yurdu’nun bulunduğu bölgede kanalizasyon alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, modern şehircilik anlayışının bir gereği olarak ilçe genelinde eksikliği görülen veya yeni yerleşim alanları olarak tespit edilen bölgelerde içme suyu şebekesi ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Başkan Oprukçu, “Görev süremiz içerisinde yarım bırakılan tüm alt yapı çalışmalarını tamamladık. Yeni yerleşim alanları ve eskiyen alt yapı hizmetlerini yenileme ve yeniden hat döşeme çalışmalarını ise aralıksız olarak sürdürüyoruz. Üst yapı çalışmalarının tamamlanması için öncelikle alt yapı problemleri çözüme kavuşturulmalı. Çok dağınık bir alan üzerine kurulmuş olan Ereğli’nin alt yapı sorunlarını tamamen bitirmeyi planlıyoruz.

Belediyecilik açısından alt yapı çalışmalarının tamamlanmış olması son derece önemli. Çünkü yapacağınız, yol, kaldırım ve refüj çalışmaları alt yapı eksikliği varsa yeniden kazılmak ve yapılan işlerin heba olması anlamını taşıyor. Önümüzdeki dönemde alt yapı problemleri tamamen bitirilmiş olan Ereğli’mizde üst yapı çalışmaları kendini çok daha iyi bir şekilde gösterecektir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.