1. HABERLER

  2. “Kaldırımlar Kent Bilincidir”

“Kaldırımlar Kent Bilincidir”

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde ihtiyaç duyulan bölgelerde kaldırım ve bordür çalışmalarına devam ediyor.Ereğli...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde ihtiyaç duyulan bölgelerde kaldırım ve bordür çalışmalarına devam ediyor.

Ereğli Belediyesi tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan mahalle, sokak ve caddelerde sürdürdüğü kaldırım yapım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Kentin genelinde alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda yaya trafiğini kolaylaştıran kaldırım çalışmalarını gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Gülbahçe Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı ve Barbaros Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde yolun iki tarafında bulunan yol güzergahında kaldırım ve bordür yenileme ve yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, belirlenen mahalle, cadde ve sokaklarda gerçekleştirilen kaldırım yapım ve yenileme çalışmalarına devam edildiğini dile getirerek, “Bir kentin en önemli unsurlarından birisi de yaya vatandaşlarımızın güven içerisinde kullanacağı kaldırımlardır. Görev süremiz içerisinde alt yapısını tamamladığımız mahalle, cadde ve sokakların genelinde kaldırım yapım ve yenileme çalışmalarını yapıyoruz. Hiç kaldırımla tanışmayan mahallelerimize kazandırdığımız kaldırımlar sayesinde vatandaşımızda da bir memnuniyetin oluştuğuna inanıyorum. Kaldırımlar aynı zamanda bir kent bilincidir. Hava şartlarının olumlu olduğu dönemlerde bu ve benzeri çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.