1. HABERLER

  2. Sokak Yolları Kışın Çamur Olmayacak

Sokak Yolları Kışın Çamur Olmayacak

Ereğli’nin sokak yolları asfaltlanıyor.Sonbahar yağmurları öncesi vatandaşın mağdur olmaması adına Ereğli Belediyesinin zamanında yaptığı çalışmalar...

A+A-

Ereğli’nin sokak yolları asfaltlanıyor.Sonbahar yağmurları öncesi vatandaşın mağdur olmaması adına Ereğli Belediyesinin zamanında yaptığı çalışmalar vatandaşı memnun ediyor.

Şehrin bir çok bölgesinde mahallelerin ara sokaklarında Belediye İş makinelerinin ve ekiplerin yoğun bir şekilde asfaltlama çalışmalarını yürüttükleri görülmektedir.Şinasi mahallesi Sarıtopallı köyüne bağlanan 6 ayrı sokak yolunun soğuk asfaltlandığı bildirildi. ” Hemşerilerimin ayağı çamur olması “ diyerek ,göreve geldiği günden beri şehrin genelinde yapılan soğuk ve sıcak asfalt çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun ikinci dönem de hizmetlerinin devamı için vatandaşlar tekrar seçilmesini istiyorlar.

Ereğli’nin en ücra yerlerinde dahi vatandaşın ayağı kışın çamur olmayacak.Belediye hizmetlerinin şehrin geneline adil bir şekilde dağılımına özen gösteren Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu şunları kaydetti ; “ Belediyemiz hemşerilerimize hizmet için var. İlçe merkezindeki hemşerim ne hizmet alıyorsa , kenar semtlerdeki hemşerim de aynı hizmeti alacak. Vatandaşlarımızın , özellikle okula giden öğrencilerimizin çamurlu yollarda okula gitmelerine gönlümüz razı gelmez.Hemşerilerime hizmeti zamanında sunabiliyor ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderebiliyorsak ne mutlu bize.Ereğli’yi yaşanabilir ,tertemiz ve düzenli bir şehir yapalım çabasıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetin çok daha fazlasını sunma çabasında olacağımızı, şehrimize yaptığımız ve yapmakta olduğumuz hizmetlerimizi gören hemşerilerim idrak etmişlerdir” dedi.

sokak yolları kışın çamur olmayacak 1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.