1. HABERLER

  2. Anaç Keçilerin Kesilmesine Mal Sahibi Tepki Gösterdi

Anaç Keçilerin Kesilmesine Mal Sahibi Tepki Gösterdi

 Geçtiğimiz Günlerde Yapmış Olduğumuz Habere Dair gelişmenin boyutu ise şu şekilde gelişti,  05.02.2014 Tarihin’de Komşu ilçemiz Ayrancı’da...

A+A-

 

Geçtiğimiz Günlerde Yapmış Olduğumuz Habere Dair gelişmenin boyutu ise şu şekilde gelişti,  05.02.2014 Tarihin’de Komşu ilçemiz Ayrancı’da Meydana Gelen Olayda,  Ereğli Ayrancı Kara Yolu Üzerinde  Jandarma Ekipleri Tarafından Yapılan Yol Kontrolleri Sırasında 93 Adet Küçük Baş Hayvan Ele Geçirilmişti.

 

Tarım Müdürlüklerinde Alınması Zorunda Olan (Yurt İçi Hayvan Sevklerine Mahsus Veteriner Sağlık Raporunun Bulumadığı tespit Edilerek Hayvan Sahipleri Hakkında Yasal İşlem Başlatılmıştı) Bu Nedenle İlgili Kanun Gereği Yakalanan Hayvanlardan Küpeli olanlar İçin İdari Para Cezası Küpesiz Olanlar içinde Kesim İşlemi Yapılacaktı Ayrancı Gıda Tarım Ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce Uygun Görülen En Yakın Kesim Hanede Kestirilmek Süretiyle Hayvan Sahibine Teslim Edilir. Geçtiğimiz Günlerde Yakalanan Keçi Ve Oğlakların Yedi Eminli Olarak Teslim Edilmesi Üzerine Dün İse Yetkili Kurumlar Tarafından Kesimi Gerçekleştirilmek için Gidildiğinde Buradan Toplam 10 Adet Anaç Keçi Polis Eşliğinde Alınarak Kesimhaneye Götürüldü, Ancak Kesimhane Görevlileri İse Bu Hayvanların Kesimlerini Uygun Görmedikleri İçin kesimi Gerçekleştirmediler Daha Sonra İse Kesimin Gerçekleimemesi Üzerine Karaman İlinde Kesilmek Üzere 10 Büyük Anaç Keçi Karamana Sevk Edildi.

 

Mal Sahibi Şaban Erol İse Oğlakların Annesinden Ayrılmaması konusunda Israrcı Olunca, onları Anneleri ile son defa emiştirmek istedi.

hastnae 1033

hastnae 813 hastnae 834 hastnae 857 hastnae 885 hastnae 1131

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.