1. HABERLER

  2. CHP BELKAYA VE TAŞBUDAK KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

CHP BELKAYA VE TAŞBUDAK KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Belkaya Beldesini ve Taşbudak Köyünü ziyaret...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Belkaya Beldesini ve Taşbudak Köyünü ziyaret etti.

Belkaya Beldesinde semt pazarını ziyaret eden Filorinalı, belde meydanında vatandaşlara hitap etti.  8 bin nüfuslu Belkaya’nın beldelik hakkının elinden alınmasının doğru olmadığını kaydeden Köksal Filorinalı, “Türkiye’de birçok ilçeden daha büyük bir nüfusa ve ticaret hacmine sahip olan Belkaya’nın beldelik hakkının alınması kabul edilebilir bir durum değil. Umuyoruz ki Belkaya halkı da bunun cevabını sandıkta verecektir. Tüzel kişilikleri elinden alınan köy ve beldelerin, tüzel kişiliklerinin ide edilmesi konusunda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği bir söz var. Bu da CHP iktidarında olacaktır” dedi.

Belkaya Beldesinin ardından Taşbudak Köyü’ne geçen Filorinalı, burada çocuklarla futbol oynadı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.