1. HABERLER

  2. Arat; “Bu temayül ‘Birlikte Konyayız’ın bir Kanıtı”

Arat; “Bu temayül ‘Birlikte Konyayız’ın bir Kanıtı”

AK Parti Konya İl Teşkilatı, tüm sendika, dernek, vakıf ve meslek oda ile kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyelerine dönük temayül yoklaması...

A+A-

AK Parti Konya İl Teşkilatı, tüm sendika, dernek, vakıf ve meslek oda ile kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyelerine dönük temayül yoklaması yaptı.

Yoğun ilginin olduğu temayülde STK temsilci ve yönetimleri, Başbakan Ahmet Davutoğlu haricinde diledikleri 14 isme oyunu vererek AK Parti’nin milletvekili adayı belirleme sürecine katkıda bulundu. Temayülü değerlendiren İl Başkanı Musa Arat; “Aday belirlemede STK’larımızın da sürece katılması, ‘Birlikte Konyayız’ın da aslında bir kanıtıdır” dedi.

7 Haziran’da yapılacak olan 25. dönem Milletvekili genel seçimlerine yönelik aday belirleme tespit çalışmaları devam eden AK Parti Konya İl Teşkilatı, sivil toplum kuruluşlarına yönelik bir temayül yoklaması gerçekleştirdi.

Binlerce STK; on binlerce STK temsilcisinin fikri alındı

Konya Ticaret Odası’nda 10’00’da başlayan ve saat 17:00’a kadar devam eden temayülde Konya’da faaliyet gösteren tüm STK temsilcileri, Başbakan Ahmet Davutoğlu haricinde diledikleri 14 isme oyunu vererek AK Parti’nin milletvekili adayı belirleme sürecine katkıda bulundu.

Arat; “Bu temayül ‘Birlikte Konyayız’ın bir kanıtıdır”

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, temayülde milletvekili adayı belirleme sürecinde STK’ların da fikrini, tercihini almak istediklerini, bu konuda STK’ların da büyük ilgi gösterdiğini aktardı. Arat, konuşmasında şunları söyledi; “7 Haziran’a giderken partimiz, çok yönlü ve etraflıca milletvekili adaylarımızı belirlemek adına çalışıyor. Bugün de sivil toplum kuruluşlarımızın fikir ve tercihlerini öğrenmek adına buradayız. Temayüle güzel bir ilgi var. Ben katkı veren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün STK’larımız, Sayın Başbakanımız haricinde diledikleri 14 isme oyunu verecek ve süreç bu şekilde sürdürülecek. Bu temayül de bizlere bir kez daha ‘Birlikte Konyayız’ı kanıtlıyor. Konyamızın tüm dinamiklerini sürece dahil ederek istişare ederek sürecin hayırlı bir şekilde sonuçlanması adına gayret ediyoruz. İnşallah 7 Nisan’da da Konyamız, partimiz ve ülkemiz için en hayırlı 14 adayımızla halkımızdan destek isteyeceğiz.”

Arat, “Yarın Başbakanımız Konya’da”

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yarın Konya’da olacağını da hatırlatan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat; “Sayın Başbakanımız, yarın Konya’da Tarım Fuarı’nın açılışına katılacaklardır. Bu yönüyle de İl Teşkilatımızın çalışmaları sürüyor. Sayın Başbakanımızı en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.