1. HABERLER

  2. Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri ekipleri, mahallelerdeki cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.Ereğli genelinde yolların...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri ekipleri, mahallelerdeki cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Ereğli genelinde yolların bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyesi Fen İşleri ekipleri Yeni Bağlar Mahallesi Kurtuluş sokakta soğuk asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Ereğli genelinde yol yapım çalışmaları devam ederken Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, son 5 sezondur gerçekleştirilen asfaltlama ve yol yapım çalışmaları ile vatandaşların yaşadıkları bölgelerde çamurla mücadele etmek zorunda kalmamasının amaçlandığını ve bunda da başarı sağladıklarını söyledi.

Başkan Oprukçu, “Fen İşleri’ne bağlı ekiplerimiz, asfalt sezonunun sona ermesine az bir süre kalmasına rağmen, ihtiyaç duyulan bölgelerde ara vermeden kumlama, soğuk ve sıcak asfaltlama ve yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar sadece kent merkezinde değil, ihtiyaç duyulan köylerimizin yollarında da gerçekleştiriliyor. Yağışlar başlamadan önce sıkıntı duyulan bölgelerdeki program dahilinde olan çalışmaları tamamlamak istiyoruz. Bizim dışımızda gelişen bazı olaylar nedeniyle sıkıntı yaşanmamız istense de biz bu sıkıntıları halkımızın bize sağladığı destekle aşmasını her zaman bildik ve bundan sonra da engel tanımadan bir fazla hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Kış şartları başlamadan önceliğimiz vatandaşımızı çamurdan kurtaracak önlemleri almak” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.