1. HABERLER

  2. Belediyeden Okullara Destek Sürüyor

Belediyeden Okullara Destek Sürüyor

Ereğli Belediyesi tarafından 500 Evlerde bulunan Mesleki Eğitim Merkezi bahçesinde düzenleme, duvar ve giriş kapısı çalışmaları yapılıyor.Ereğli Belediyesi...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından 500 Evlerde bulunan Mesleki Eğitim Merkezi bahçesinde düzenleme, duvar ve giriş kapısı çalışmaları yapılıyor.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 500 Evler Mahallesi’nde bulunan Mesleki Eğitim Merkezi’nde bir dizi çalışma gerçekleştiriliyor. Mesleki Eğitim Merkezi’nde okul duvarlarının ve giriş kapısının inşaat çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri ayrıca bahçe düzenlemesi, bordür ve bakım çalışmalarını da hayata geçiriyor. Ereğli genelinde bütün okul ve camilere hizmet götürmeyi bir görev haline getirdiklerini dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Belediyemiz imkanları ölçüsünde bu güne kadar okul ayrımı yapmaksızın ihtiyaçlarına cevap vermenin çaba ve gayreti içerisinde oldu. Amacımız burada öğrenim gören öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin çaba ve gayretlerine bir fazla katkı sağlamak olmuştur. Düzenli, bakımlı ve aydınlık bir ortamda yaşanan eğitim ve öğrenim psikolojik olarak da insanlarımızı rahatlatır ve yaptıkları işe odaklanmalarına vesile olur” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.