1. HABERLER

  2. Ata Sporumuz’un Ereğli’deki Temsilcileri Unutulmadı

Ata Sporumuz’un Ereğli’deki Temsilcileri Unutulmadı

Eski Güreşçiler düzenlenen program ile Onure edildi.İlçemiz Ereğli’de Er-Me-Er Spor tesislerinde, Ereğli sevdalısı olarak bilinen Durmuş Kuzucu tarafından...

A+A-

Eski Güreşçiler düzenlenen program ile Onure edildi.

İlçemiz Ereğli’de Er-Me-Er Spor tesislerinde, Ereğli sevdalısı olarak bilinen Durmuş Kuzucu tarafından düzenlenen programda, Hemşehrilerimiz Ata sporun 3 güzide temsilcisi güreşçilerimiz Hüseyin Aksoylu, Hikmet Şahin ve Fethi Mete geçmişte yaptıkları güreş müsabakalarında büyük başarılar elde etmiş ve Ereğli’nin Adını Türkiye’ye duyurarak güreş sporunun da gelişmesinde büyük katkı sağlayan ve Ereğlinin adını duyurmuş olan güreşçilerimiz unutulmadı.

İşte bu büyük başarılara imza atan üç sporcuyu tekrar hatırlamak adına düzenlenen programda onları onure edilerek hatırlandı.

Proğrama Milletvekili Prof. Dr.Cem Zorlu, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Uğur Efe, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, Ereğli Müftü Yusuf Eseroğlu,Güreşçi yakınları ve vatandaşların katıldığı programda, Proğramı organize eden Durmuş Kuzucu ise yaptığı konuşmasında,

Güreşçilerimizi unutmadığımızı göstermek ve onlara teşekkür etmek için böyle bir program düzenlediklerini belirten Durmuş Kuzucu, katılan herkese teşekkür etti.Milli güreşçilerimizin yıllar önce büyük başarılara imza attığını ve bununla gurur duyduğunu söyleyen Kuzucu, şimdilerde ise güreş sporunun Ereğli’de unutulduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, milli güreşçilerimizi tanımaktan dolayı memnun olduğumu söylemek istiyorum, gençlerimizin bu değerli sporcularımızın deneyimlerinden faydalanmaları gerekiyor. Çok yakında Belediye’nin bir güreş takımı da kuracağız, güreş sporuna merakı olan tüm hemşerilerimizi bekliyoruz dedi.

Milletvekili Prof.Dr.Cem Zorlu ise, Ereğli’den geçmişte büyük şahsiyetlerin çıktığını ve bunun kesinlikle değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Zorlu,ise güreşin bir Ata sporu olduğunu yaptığı konuşmasında belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.