1. HABERLER

  2. Zorlu, Önemli Açıklamalarda Bulundu

Zorlu, Önemli Açıklamalarda Bulundu

Millet Vekili Prof.Dr.Cem Zorlu ve Belediye Başkanı Özkan Özka n’ın Toprak Mahsülleri Ofisine yaptığı ziyaret sırasında kameralara, İlçemiz Ereğli’ye...

A+A-

Millet Vekili Prof.Dr.Cem Zorlu ve Belediye Başkanı Özkan Özka n’ın Toprak Mahsülleri Ofisine yaptığı ziyaret sırasında kameralara, İlçemiz Ereğli’ye Yapılan ve yapılacak olan hizmetlere dair bir birinde değerli önemli açıklamalarda bulundu.

Millet Vekili Prof.Dr.Cem Zorlu, yaptığı açıklamasında ihalesi kısa sürede yapılacak olan Mısır Kurutma Tesisi ile bilgilerde bulunurken bunun yanısıra Hastane inşaatının durumu hakkında da bilgiler verirken yine yapımı devam etmekte olan cezaevinin konumu hakkında da açıklamalarda bulunan Zorlu, verdiği bu müjdeli haber ile Ereğli Devlet Hastanesinin bölge hastanesi olarak 400 yatakla hizmet vereceğini söyledi.

Yine Gençlik Merkezinin 3 Trilyonluk bir yapım olduğunu yapımının hızla devam ettiğine de değinen Zorlu, bunun yanısıra Yeni yapılacak olan 2000 Kişilik Kapalı Spor Salonunun yer tespitinin yapıldığını 8Trilyonluk büyük bir yatırm olduğunu ve bu yıl içerisinde ihalesinin yapılacağını söyeleyen Zorlu, Bununla birlikte yarı olimpik yüzme havuzunun yapılacağını söyledi.

Ereğli’ye yapılacak olan yeniStadyum ile ilgili bilgelerde veren Zorlu, yeni yapılacak olan 400 kişilik İmam Hatip Lisesi Pansiyon ihalesinin de yapılacağını belirtti.

Eğitime yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler de vererek açıklamasını sürdüren Zorlu, Gazi İ.Ö.O ve Orhaniye İ.Ö.O da yapılacak olan yeni okul ve ek yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunarak,

Sözlerini şu sözlerle tamamlayan Zorlu, AK Partinin bir hizmet partisi olduğunu söyleyerek,biz bütün enerjimizi hizmetlere harcıyoruz ve daha farklı yatırmlarıın olacağını belirterek sözlerini tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.