1. HABERLER

  2. Bakan Yardımcısı Halil Etyemez Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bakan Yardımcısı Halil Etyemez Ziyaretlerine Devam Ediyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı...

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ, İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda, SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç ve beraberindeki heyetle birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç’e “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez başarı temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ve beraberindekilere teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile makamında görüşen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez daha sonra belediyeden ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.