1. HABERLER

  2. Gençlerden Başkan Özgüvene Ziyaret

Gençlerden Başkan Özgüvene Ziyaret

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Başkanlık makamında Üniversiteli Gençleri kabul etti.     30 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Başkanlık makamında Üniversiteli Gençleri kabul etti.

     30 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Özkan Özgüven Ereğli içinden ve dışarıdan gelen hemşerilerinin yoğun ilgisi ile tebrikleri kabulü esnasında Üniversiteli gençlerin sürpriz ziyaretine sevindi.

Yerel Seçimler öncesi Belediye Başkanı adayı Özkan Özgüveni fakülteye davet ederek üniversitede misafir eden Üniversiteli gençlerin ziyareti Özgüveni memnun etti. Makamın da üniversiteli gençleri misafir etmenin mutluluğunu yaşayan Belediye Başkanı Özgüven öğrencilere yerel seçimler de kendisine gösterdikleri ilgi ve destek den dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.’’Necmettin Erbakan Üniversitesin de okuyan gençlerimiz ziyaretimize gelmişler. Her memleketten, Ereğli de yaşayan gençlerimiz var onlara teşekkür ediyorum. Güzel ve gelecek vadeden bir gençliğimiz var. Vatanına, Milletine, Geleneklerine, Göreneklerine bağlı, ülkesini düşünen bir gençliğin olması beni mutlu etti. Bunun ötesin de belediye olarak hem Ereğli’mizin gençlerine hem de üniversite de okuyan gençlere sahip çıkarak onlara başta sorumluluk anlamın da kendilerine güvenmelerini istiyorum. Projelerini çalışmalarını hep birlik de değerlendireceğiz. Bir de özellikle bu ziyaret sebebi ile bir şeyi vurgulamak istiyorum Ereğli Halkımıza, başta gençler olmak üzere, Ereğli halkımızın tüm öneri ve projelerine açığız. Genç kardeşlerimiz hazırladıkları projeleri acaba dikkate alınır mı diye tereddüt etmesin, bana veya özel kalemimdeki personelime bırakabilirler, mail atabilirler, sosyal medya vasıtası ile mesaj gönderebilirler. Bu tür bütün projelere açığız. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Önümüzdeki günler de çeşitli etkinliklerde beraber olacağımızı ifade ediyorum’’dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.