1. HABERLER

  2. “Bana Tayyip’in adayını getirin”

“Bana Tayyip’in adayını getirin”

Ulumeşe köyünün en yaşlı kadını olan 98 yaşındaki Zekiye Altaşlı’nın “ Bana Tayyip’in adayını getirin” demesi üzerine AK Parti Ereğli Belediye...

A+A-

Ulumeşe köyünün en yaşlı kadını olan 98 yaşındaki Zekiye Altaşlı’nın “ Bana Tayyip’in adayını getirin” demesi üzerine AK Parti Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven programını kısa tutarak yaşlı kadını ziyaret etti.

Köy ziyaretleri çerçevesinde geçtiğimiz gün Ulumeşe köyünü ziyaret eden AK Parti Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, köyün en yaşlı kadını olan 98 yaşındaki Zekiye Altaşlı’nın yoğun isteği üzerine programını kısa keserek yaşlı kadını hasta yatağında ziyaret etti. Ziyareti sırasında yaşlı kadının elini öperek dua isteğini ifade eden Özgüven ve yaşlı kadın duygulandı.

Kendisini kırmayıp ziyaretine gelen Özkan Özgüven’e teşekkür eden Zekiye Altaşlı, 98 yaşında olduğunu ve Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin ömrü boyunca hiç gelmediğini ve ona minnet borçlu olduğunu söyledi. 98 yıllık ömründe Türkiye Cumhuriyeti Devletinin çok sıkıntılı günler geçirdiğini belirten Altaşlı, “ Yağı bulsak, tüpü bulamazdık. 300-500 kişi yağ, tüp kuyruğuna girerdik. Hastanelerden ilaç almak için günlerce sıra beklerdik. Şimdilerde ortalık gayet iyi. Recep Tayyip sağ olsun” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.