1. HABERLER

  2. Başarılı Öğrenciler 5 yıldır Ödüllendiriliyor

Başarılı Öğrenciler 5 yıldır Ödüllendiriliyor

Oprukçu ;”Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarısını görmemezlikten gelemeyiz . Başarı her zaman ödüllendirilmelidir” dedi.Ereğli...

A+A-

Oprukçu ;”Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarısını görmemezlikten gelemeyiz . Başarı her zaman ödüllendirilmelidir” dedi.

Ereğli Belediyesinin 4 yıldır gerçekleştirdiği “ Taktir alan öğrencileri tatil ile ödüllendirme “ projesi Oprukçu’nun Belediye Başkanlığı süresinin 5.yılında da devam ediyor.

Ereğli’deki çeşitli okullarda öğretim yılı boyunca çalışıp,sınıflarını taktirle geçen ve 6. 7.ve 8.sınıf öğrencilerinden oluşan kafile Mersin – Erdemli’ye hareket edecek.Ereğli Belediyesi önünden uğurlanacak olan öğrencilerin tatil süresince her türlü bakım ve ihtiyaçlarının Ereğli Belediyesi tarafından karşılanacağı belirtildi.

Bu tatilde bir çok çocuğun deniz ve kumsalla belki de ilk kez karşılaşacak olmasının ayrı bir sevinç vesilesi olduğunu ve 5 yıldır hayata geçirdikleri projenin bu anlamda isabetli olduğunu ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ;” Görev süremiz içerisinde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hep ön planda tutacak sosyal çalışmalar sunmaya gayret ettik. Okullarında sınıflarını takdir alarak geçen öğrencilerimizin bu başarısını karınca kararınca biz de ödüllendirmenin bir yolu olarak kendilerine tatil yapma imkanı sunduk. Geçen yıllarda sunduğumuz bu tatil ödülünde şunu gözlemledik ; tatile gönderdiğimiz başarılı öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu denizi ve yaz tatilini ilk kez bizim sayemizde yaşamış olmalarının sevincini ve mutluluğuydu. Bizde bu sevinci ve mutluluğu onlarla birlikte yaşadık. Tıpkı, yakın tarihimizde destanlar yazılan ve binlerce ecdadımızın bu topraklar için toprağa düştüğü Çanakkale’yi ilk kez gezme imkanını bizim sayemizde yaşayan Ereğlili vatandaşlarımızın gözlerindeki sevince ortak olmak gibi, çocuklarımızın başarısını onlarla yaşamak bizim için önemli bir konu oldu. Ereğli’yi ve Ereğli halkını ilklerle tanıştıran ekibimiz, hizmet ve sosyal belediyecilik anlamında daha bir çok ilki yaşatmaya devam edecektir” dedi.

“ Ereğli’ye hizmetlerimiz devam ederken başarıyı ödüllendirmeye 5.yılımızda da devam edelim istedik “diyen Oprukçu şöyle devam etti ;” Ereğli Belediyesi olarak hemşerilerimize bir fazla hizmet sunmanın gayretiyle ilçemizde ilkleri yapmaya ve daha fazla hizmet üretmeye gayret gösteriyoruz. Belediye olarak yoğun bir tempoyla ortaya koyduğumuz çalışmalar neticesinde Ereğli'de yapılmayan ya da yapılamayan hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. Ereğli'ye yaptığımız alt yapı,yol, asfalt , kaldırım , yeşil alan çalışmaları ile ciddi manada ortaya koyduğumuz kamulaştırma çalışmalarımız , memur evlerini sosyal yaşam alanı olarak yeniden düzenleyerek Oğuz Ata Sosyal Tesisleri adı altında Ereğli’nin merkezine muhteşem bir sosyal donatı alanı oluşturmamız, gölet alanımız ,okullarımıza ve camilerimize yaptığımız sayısız hizmetlerimizin yanı sıra ulu cami önünde devam eden meydan çalışmalarımız,Yunus Emre meydanında yoğun bir şekilde devam eden muhteşem caminin yapımı ve köylerimize kadar uzanan hizmetlerimizle birlikte istedik ki Belediye olarak başarıyı da ödüllendirmeye devam edelim. Eğitim öğretim yılı boyunca başarılı olan öğrencilerimizi göreve geldiğimizden beri deniz tatili ile ödüllendiriyoruz. Bu ödül 5.yılımızda da devam etsin istedik. Ereğli Belediyesi olarak ,geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarısını görmemezlikten gelemeyiz . Başarı her zaman ödüllendirilmelidir. “ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.