1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞARILI POLİSLER PLAKETLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
BAŞARILI POLİSLER PLAKETLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI POLİSLER PLAKETLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ereğli Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenen törende başarılı polis memurları Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi tarafından plaketle ödüllendirildi.

A+A-

İlçemizde Emniyet mensuplarının son zamanlarda ki başarılı çalışmalarına ekranlarımızda ve bültenlerimizde sıkça yer veriyoruz. Gerek asayiş gerekse uyuşturucu ile mücadelede bir çok başarılı operasyona imza atan Ereğli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, bugün düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Binası’nda düzenlenen törene Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman, Ereğli Emniyet Müdürü Necdet Ercan, Ereğli POMEM Müdürü Savaş İçen , Emniyet amirleri ve belge alan emniyet personeli katıldı. Ereğli’nin başarılı ve sevilen Kaymakamı başarısını birimlere yansıtıyor. Ereğli Emniyet Müdürlüğü Binası’nda düzenlenen törende başarılı polis memurlarına ödüllerini Emniyet birimleriyle içi içe olan Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi verdi. Plaket töreninde konuşan Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, “Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurlarımız, değişik görevlerde göstermiş oldukları başarı, özveri ve üstün gayretleri sebebiyle başarı belgesi ile plaketle taltif edilmişlerdir. Huzur ve sükunun teminatı olan emniyet mensuplarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamı temenni ediyoruz.” dedi. Plaket töreninde Emniyet mensuplarının bu mutlu gününde polisinin yanında olan Ereğli’de ki basın mensuplarının da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan İlçemizin sevilen Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, vergiye tabi olan, sigortalı işçi çalıştırıp katma değer sağlayan ve teknik cihaz ve ekipman sağlayan gerçek basın mensupları ile  bir telefonla gazetecilik yapmanın ayırt edilmesi gerektiğini vurguladı. Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman ise Konuşmasında, “Başarılı arkadaşlarımıza belgelerini takdim ediyoruz. Bu güzel düşünceden dolayı hem Sayın Kaymakam’ımıza hem Emniyet Müdürü’müze teşekkür ediyorum dedi. Göreve Ereğli’de yeni başlayan Ereğli POMEM Müdürü Savaş İçen ise “Göreve başlayalı 10 gün oldu. İnşallah ilçemizde ki, başarı belgesi alan personelimiz gibi  bizde onların örnek olduğu öğrenciler yetiştiririz ve teşkilata kazandırırız.” Dedi. Ereğli Emniyet Müdürü Necdet Ercan konuşmasında “Personelimin bu belgeleri hakkettiğine inanıyorum. Sayın Kaymakamımızın takdiriyle bu ödülleri alan ve aday olan bütün personelime teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Bizlerde başta sayın Kaymakamımız Hayrettin Çiftçi başta olmak üzere Cumhuriyet Başsavcımız Muhammet Murat Salman ve Emniyet Müdürümüz Necdet Ercan ve mesai arkadaşlarına İlçemizin huzur ve güveni için zaman mefhumu gözetmeksizin yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz ve Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

eregli-ilce-emniyet-mudurlugu.jpg

ereglinin-en-basarili-kaymakami-kimdir.jpg

muhammet-murat-salman.jpg

eregli-ilce-emniyet-mudurlugu-001.jpg

savas-icen.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.