1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kaymakam ÇİFTÇİ; "GERÇEK GAZETECİLERLE CEP GAZETECİLERİNİ AYIRT EDECEĞİZ”
Kaymakam ÇİFTÇİ; "GERÇEK GAZETECİLERLE CEP GAZETECİLERİNİ AYIRT EDECEĞİZ”

Kaymakam ÇİFTÇİ; "GERÇEK GAZETECİLERLE CEP GAZETECİLERİNİ AYIRT EDECEĞİZ”

Ereğli’deki başarılı polisler “Üstün Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 24 polis memuruna, gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı "Üstün Başarı Belgesi" verildi.

A+A-

İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen programa Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman, Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü V. 2. Sınıf Emniyet Müdürü Savaş İçen, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Necdet Ercan ile personel katıldı.

İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiftçi programın açılış konuşmasına, “Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü. Bu anlamlı günü kutluyorum” diyerek başladı.

TOPLUMU SANSASYONEL HABERLERLE YANILTANLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ

“Gazeteciliğin kurumsal bir kimliğe sahip olması gerektiğini kaydeden Kaymakam Çiftçi, “Toplumu doğru bilinçlendirmek, bilgilendirmek, farkındalık yaratmak ve sorumluluk sahibi olmak gerekiyor. Sizler bu mesleği icra ederken kurumsal kimliğinizle ön plana çıkıyorsunuz. Vergi mükellefliğiniz var, sigortalı 2 kişiydi şimdi 4’e çıktı çalıştırıyorsunuz, yani kurumsal yapıda bir emek harcıyorsunuz. Gerçek gazeteciler olarak toplumun bilgi alma hakkını objektif, tarafsız haber vererek toplumun haber alma haklarına aracılık ediyorsunuz. Sizlerle bir telefonla cep gazeteciliği yapanların ayırt edilmesi gerekiyor. Biz Ereğli’de bunu yapmaya çalışıyoruz. Toplumu sansasyonel haberlerle yanıltanlara fırsat vermeyeceğiz. Biz bunların önüne geçeceğiz.” dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.