1. HABERLER

  2. BAŞKAN AKYÜREK MAZBATASINI ALARAK GÖREVİNE BAŞLADI

BAŞKAN AKYÜREK MAZBATASINI ALARAK GÖREVİNE BAŞLADI

“İHLASLA, SAMİMİYETLE, GAYRETLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine üçüncü kez seçilen Tahir Akyürek,...

A+A-

“İHLASLA, SAMİMİYETLE, GAYRETLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine üçüncü kez seçilen Tahir Akyürek, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Serhat Şen’den aldı. Seçim sürecinde emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Akyürek, “Sorumluluğumuzun arttığının bilincindeyiz. Belediye başkanları olarak bugüne kadar nasıl canla başla çalıştıysak bundan sonra da ihlasla, samimiyetle, gayretle halkımızın hizmetinde olacağız” dedi.

 

 

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine üçüncü kez seçilen Tahir Akyürek ile ilçe belediye başkanları mazbatalarını aldı.

Konya Adliyesi’nde düzenlenen programda mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Serhat Şen’den alan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, adliye çıkışında yaptığı açıklamada seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Büyükşehirler içinde Türkiye’de en yüksek desteği alan belediye olduklarını vurgulayan Başkan Akyürek, “Bu sonuçlar şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Sorumluluğumuzun arttığının bilincindeyiz. Belediye başkanları olarak bugüne kadar nasıl canla başla çalıştıysak bundan sonra da ihlasla, samimiyetle, gayretle halkımızın hizmetinde olacağız” dedi.

Konya’nın seçim sürecini demokratik bir olgunlukla sonuçlandırdığını belirterek, tüm siyasal partilere ve özellikle AK Parti teşkilatlarına teşekkür eden Başkan Akyürek, “Mazbatalarımızı aldığımız bugünden itibaren, siyasal tercihine bakmaksızın halkımızın tamamına eşit ve adil bir şekilde hizmet vereceğiz. Adaylık sürecindeki parti rozetlerimizin yerini bundan sonra Türkiye Cumhuriyeti bayrağı alacak. Konya büyük hizmetler alan, aynı zamanda büyük hizmetler bekleyen bir ilimiz. Dünyada 60 ülkeden daha büyük bir coğrafyada hep birlikte hizmet vereceğiz” diye konuştu.

Başkan Akyürek, teşkilat mensuplarına, seçim sürecini başarıyla yürüten seçim kurullarının yöneticilerine ve güvenlik birimlerine de teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun da, Konya’da barış içinde bir seçim yaşandığını vurgulayarak, 31 ilçenin 26’sında AK Parti adaylarının seçimleri kazandığını dile getirdi. Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Sorgun, belediye başkanlarının halktan aldıkları yüksek desteğin sorumluluğu ile hareket edeceklerini de sözlerine ekledi.

Programa AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakçı, Ayşe Türkmenoğlu, İlhan Yerlikaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur, ilçe belediye başkanları, belediye yöneticileri, AK Parti İlçe Teşkilatlarının başkanları ile kadın kolları başkanları katıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.