1. HABERLER

  2. Başkan Akyürek YGS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Başkan Akyürek YGS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

             Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na...

A+A-
             Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek sınav saatinde herkesin öğrencileri düşünerek gürültüye sebep olacak eylemlerden kaçınmasını istedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 23 Mart Pazar günü yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Üniversiteye girişin ilk adımı olan YGS'nin önemine dikkat çekerek sınava girecek öğrencilere ailelerinin destek olmasını isteyen Başkan Akyürek, YGS ve LYS’de her zaman başarılı olan Konya’nın bu sınavda da başarısını sürdüreceğine inandığını ifade etti.

Sınavlarda derece alan öğrencilerin Konya’nın eğitim alanındaki çıtasını yükselttiğini kaydeden Başkan Akyürek, belediye olarak sınavın rahat ve huzurlu bir ortamda yapılabilmesi için gereken tedbirleri aldıklarını söyledi.

Sınav giriş ve çıkış saatlerinde ulaşımda sorun yaşanmaması için tramvay ve otobüste ek seferler gerçekleştirileceğini kaydeden Başkan Akyürek, sınav saatinde herkesin öğrencileri düşünerek gürültüye sebep olacak eylemlerden kaçınmasını, öğrencilerin sakin ve başarılı bir sınav geçirmelerini diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.