1. HABERLER

  2. Ereğli Spor’dan Oprukçu ‘ya Tam Destek

Ereğli Spor’dan Oprukçu ‘ya Tam Destek

Desteği ve hizmetleriyle sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu’ya halkın tüm...

A+A-

Desteği ve hizmetleriyle sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu’ya halkın tüm kesimlerinden destekler çığ gibi büyüyor.

Ereğli spor teknik heyetiyle birlikte takım oyuncuları da Oprukçu’ya tam destek sözü verdiler.Oprukçu’yu makamında ziyaret eden futbolcular ile yeşil beyazlı takım hocası Ertuğrul Sanlav yaptıkları açıklamada;” Ereğli spor futbol takımının alt yapı ve amatör takımının 5 yıldır maddi manevi tüm ihtiyaçlarını karşılayan  ve bu sezon itibariyle futbolcuların tüm alacaklarını ödeyen Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya takımım adına teşekkür ediyorum”dedi.

Yeşil beyazlı takımın Oprukçu’ya gösterdiği bu destekten dolayı mutluluğunu ifade eden Belediye Başkanı Oprukçu futbol severlere ve Ereğli spor taraftarlarına,yeni dönemde çok farklı bir takım oluşturulacağının müjdesini verdi.Oprukçu,hem alt yapı hem de amatör takıma desteklerinin artarak devam edeceğini ve takıma uygun oyuncuları transfer edeceklerini ,takımın yeniden yapılanması için transfer çalışmalarına başlayacaklarını kaydetti.

Ereğli spor takım kaptanı İbrahim İzci ise ;” İki yıldır Ereğli spor’da oynuyorum.Burada çok mutluyum.İki yıldır tüm ihtiyaçlarımızı karşılayan ve alacaklarımızı son kuruşuna kadar ödeyen Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya çok teşekkür ederim “ dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.