1. HABERLER

  2. AYRANCI

  3. Başkan Büyükkarcı'nın 23 Nisan mesajı
Başkan Büyükkarcı'nın 23 Nisan mesajı

Başkan Büyükkarcı'nın 23 Nisan mesajı

​​​​​​​Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Karaman'ın Ayrancı  Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı  mesajında, “Milli Mücadeleye önderlik eden bir ruh ile 23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclis’i; Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu anlamlı günü çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocukları tarafından coşkuyla kutlanmaktadır. Bu bayramda, bütün insanlığa barış dolu aydınlık bir gelecek çağrısı yükselmektedir. Bu çağrıda, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güçlü sesi vardır. İnanıyorum ki, bütün çocuklarımız bu çağrıdaki ruh ve şuurla geleceğin müreffeh Türkiye’sini inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarının huzur ve barış içinde yaşamasını temenni ediyorum ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.