1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Dursun'dan 23 nisan mesajı
Dursun'dan 23 nisan mesajı

Dursun'dan 23 nisan mesajı

AK Parti ilçe Başkanı Zübeyir DURSUN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

İlçe Başkanı Züneyir Dursun, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yıldönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ortak bir coşkuyla kutluyoruz" dedi.

Mesajında 23 Nisan'ın dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olduğuna dikkat çeken Dursun, "Cumhuriyete giden yolun çizildiği 23 Nisan, esaret altına alınmak istenen bir milletin bağımsızlık adına attığı tarihi adımlardan biridir. Yüreğindeki inancı ve bağımsız yaşama aşkıyla, dünya ülkelerine ders veren milletimiz, azim ve kararlılığıyla bağımsızlığa giden yolu kendi iradesiyle belirlemiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışından üç yıl sonra cumhuriyeti ilan ederek değerli çocuklarımıza armağan etmesi, Türkiye’nin geleceği olan çocuklarına ve gençlerine olan güvenini göstermesi açısından çok önemlidir" dedi.

Dursun, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu duygu ve düşüncelerle siz çocuklarımıza armağan edilen ve mili iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm kalbimle kutluyor, mutluluğunuzun, coşkunuzun ve umutlarınızın daim olması temennilerimle, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.