1. HABERLER

  2. Başkan Mehmet Yaka'dan Özgüven'e Ziyaret

Başkan Mehmet Yaka'dan Özgüven'e Ziyaret

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile Ereğli’nin...

A+A-

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile Ereğli’nin Şehremini sıfatına layık görülen Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Yoğun iş temposuna rağmen ziyaretleri de kabul etmeyi ihmal etmeyen Başkan Özgüven’i makamında ziyaret eden bir diğer isim ise Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka oldu.

Ziyarette Ereğli ile Karapınar’ın iki kardeş ilçe olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Yaka, yıllarca iki ilçenin birbirinden kız alıp kız verdiğini ve akraba bağlarının çoğaldığını anımsattı. Karapınar Belediyesi olarak Ereğli Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ederek kendilerine örnek aldıklarını ifade eden Yaka, bundan sonraki süreçte daha çok birlikte çalışmayı ümit ettiklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, Ereğli ile Karapınar’ın ortak kültür ve değerlere sahip olduğunu ifade ederek, Belediyecilik anlamında paylaşılması gereken tüm bilgi ve birikimleri Karapınar Belediyesi ile paylaşmaya, ortak projeler yapmaya hazır olduklarını dile getirerek ziyaretten dolayı Başkan Mehmet Yaka’ya teşekkür etti.

10552424_756469811082821_2968940464305522841_n

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.