1. HABERLER

  2. Özgüven Enerya Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı

Özgüven Enerya Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ilçemizde faaliyet gösteren  Doğal Gaz Dağıtım  Şirketi ‘’ Enerya ‘’ firmasını ziyaret  ederek ...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ilçemizde faaliyet gösteren  Doğal Gaz Dağıtım  Şirketi ‘’ Enerya ‘’ firmasını ziyaret  ederek  Enerya  Müdürü Hüseyin  Arı’dan mahallelerde devam eden doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Önceki gün düzenlenen halk gününde Namık Kemal Mahallesi sakinlerinin mahallelerinde devam etmekte olan doğalgaz çalışmaları ile ilgili sıkıntıları dile getirmeleri üzerine Enerya Müdürü Hüseyin Arı’yı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, devam etmekte olan doğalgaz alt yapı çalışmaları hakkında projeler üzerinde detaylı bilgi aldı.

Ziyarette Enerya’nın doğalgaz alt yapı çalışmaları ile ilgili olarak teknik ekiple birlikte Başkan Özgüven’e ufak bir brifing veren Müdür Hüseyin Arı, çalışmaların büyük bir titizlik ve hassasiyetle yürütüldüğünü kaydetti. Ziyaretin ardından Namık Kemal Mahallesi ve diğer mahallelerde yürütülen doğalgaz çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Özgüven, “ Vatandaşlarımızın sıkıntıları ile birebir ilgilenmeye özen gösteriyoruz.

Enerya Müdürlüğümüz tarafından doğalgaz alt yapı çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımızın doğalgaz ile ilgili sıkıntı ve taleplerini Müdürlüğümüze ilettik. Onlarda taleplere binaen çalışmalarını değerlendirecek” diye konuştu.

ShowImage

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.