1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu, "Cumhur İttifakına Halel Getirmem"
Başkan Oprukçu, "Cumhur İttifakına Halel Getirmem"

Başkan Oprukçu, "Cumhur İttifakına Halel Getirmem"

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Ereğli'deki basın kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi.

A+A-

Başkan Oprukçu, "Cumhur İttifakına Halel Getirmem"
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Ereğli'deki basın kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi.
Belediye Oğuz Ata sosyal tesislerinde bir araya geldiği basın mensupların günlerini kutlayan Başkan Oprukçu, basın ahlak yasasına uygun, çizgisinden ödün vermeden halkı aydınlatan basın mensuplarının kamu görevi yaparak hizmet ürettiklerini vurguladı.
Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkanı olduğunu belirten Başkan Oprukçu, "Bu ittifakın bozulması için zillet ittifakı sürekli oyun içinde oyun oynuyor. Ancak hem Cumhurbaşkanımız hem de Genel Başkanımız bu oyunlara gelmiyor ve oyunlarını sürekli bozuyor. Şahsımı da Cumhurbaşkanı ile karşı karşıya getirmek isteyenler var. Neymiş efendim 'Ereğli'nin il olmasının önündeki engel Cumhurbaşkanıymış' ben öyle demişim. Beni bu ithamla hedef göstermeye çalışanlar Hüseyin Oprukçu'yu tanımıyorlar. Cumhur ittifakına halel gelecek her adımdan imtina ederim. Ben Milliyetçi Hareket Partiliyim. Milliyetçi Hareket Partili olmak benim şerefimdir. Ben şerefime laf düşürmem. Düşürmek isteyenlere de fırsat vermem. Haksızlığa karşı ses çıkarmayanlar dilsiz şeytandır. Sizler bu şeytanlardan olmayınız. Doğru, dürüst, ilkeli habercilik anlayışınızı sürdürmeye devam ediniz. Gününüzü tekrar kutlar, başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

baskan-oprukcu-cumhur-ittifakina-halel-getirmem.jpg

baskan-oprukcu-cumhur-ittifakina-halel-getirmem-001.jpg

baskan-oprukcu-cumhur-ittifakina-halel-getirmem-002.jpg

baskan-oprukcu-cumhur-ittifakina-halel-getirmem-003.jpgbaskan-oprukcu-cumhur-ittifakina-halel-getirmem-004.jpg

baskan-oprukcu-cumhur-ittifakina-halel-getirmem-005.jpg

baskan-oprukcu-cumhur-ittifakina-halel-getirmem-006.jpg

baskan-oprukcu-cumhur-ittifakina-halel-getirmem-007.jpgbaskan-oprukcu-cumhur-ittifakina-halel-getirmem-007.jpgbaskan-oprukcu-cumhur-ittifakina-halel-getirmem-008.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.