1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP İlçe Başkanı Yılmaz’dan Metro TV’ye 10 Ocak Ziyareti
MHP İlçe Başkanı Yılmaz’dan Metro TV’ye 10 Ocak Ziyareti

MHP İlçe Başkanı Yılmaz’dan Metro TV’ye 10 Ocak Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kuruluşlarımız, Ereğli Metro TV ve Yeni Ereğli Gazetesi haber merkezimize ziyarette bulundular.

A+A-

Konya Ereğli Metro Televizyonu ve Radyo Yayıncılık, Yapımcılık Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Attila Atmaca ve Metro tv Haber Müdürü Atalay Atmaca tarafından karşılanan, MHP İlçe Başkanı Yılmaz, Atmaca'ya Ereğli’de başında bulunduğunuz kuruluşlarınız tarafsız bir çizgide objektif şekilde önemli hizmetler yerine getirdiğini belirterek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir konuşma yapan Yılmaz, “Zor şartlar altında görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan basın mensupları bir yandan kamuoyunu bilgilendirmek, bir yandan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtmak için büyük bir çaba gösteriyorlar. Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarının aktarılmasında ve bu sorunlara çözüm bulunmasında basın mensuplarının katkısı büyüktür. Özellikle sizler Ereğli basını olarak, yaptığımız çalışmaların kamuoyuna aktarılmasında bizlere çok büyük destek veriyorsunuz. Bu duygu ve düşüncelerle mesleğini gece gündüz demeden zor şartlar altında icra eden basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” Dedi.

Kuruluşlarımızın temsilcisi Attila Atmaca, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’a ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.