1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu Gökçeyazı Mahallesi’ni Asfaltla Buluşturdu
Başkan Oprukçu Gökçeyazı Mahallesi’ni Asfaltla Buluşturdu

Başkan Oprukçu Gökçeyazı Mahallesi’ni Asfaltla Buluşturdu

Ereğli Belediyesi ihtiyaç duyulan mahallelerde vatandaşların istek ve taleplerine göre çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

Ereğli Belediyesi ihtiyaç duyulan mahallelerde vatandaşların istek ve taleplerine göre çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sıcak asfalttan kaldırıma, kilitli parke taşı yol yapım çalışmasından soğuk asfalt çalışmalarına kadar her alanda hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Gökçeyazı mahallesinde de soğuk asfalt çalışması gerçekleştirildi.
“EREĞLİ’MİZDE ASFALTSIZ YOL BIRAKMAMA KARARLILIĞIMIZI ORTAYA KOYDUK”
Soğuk asfalt çalışmalarını hava şartları uygun olduğu sürece gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirten Başkan Oprukçu: “Merkez ve kırsalda başlattığımız asfalt seferberliğimize devam ediyoruz. Hemen hemen her mahallemizde gerçekleştirdiğimiz sıcak asfalt çalışmalarımızın yanında soğuk asfalt yapılacak yollarda da hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Asfalt çalışmalarımıza hava şartları uygun olduğu sürece hemşerilerimizin istek, talep ve önerilerini de dikkate alarak devam edeceğiz. Asfalt sezonunun başlangıcından bu yana birçok yolda yenileme ve yol yapım çalışması gerçekleştirdik. Hemşerilerimizin ulaşımlarını kolaylaştırmak, yollarımızın zeminini trafik akışına elverişli hale getirmek adına sürdürdüğümüz bu çalışmalarla Ereğli’mizde asfaltsız yol bırakmama kararlılığımızı ortaya koyduk. Bu noktada rekor kırdığımız asfalt çalışmalarımızla Türk ve Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla giriyoruz. Asfalt çalışmalarımız mahallelerimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

baskan-oprukcu-gokceyazi-mahallesini-asfaltla-bulusturdu-002.jpg

baskan-oprukcu-gokceyazi-mahallesini-asfaltla-bulusturdu.jpg

baskan-oprukcu-gokceyazi-mahallesini-asfaltla-bulusturdu-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.