1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Konya Ereğli’deki silahla kavgaya 7 gözaltı
Konya Ereğli’deki silahla kavgaya 7 gözaltı

Konya Ereğli’deki silahla kavgaya 7 gözaltı

Konya’nın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz gün yaşanan ve 1 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin geniş çaplı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan 6’sı tutuklandı.

A+A-

Konya’nın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz gün yaşanan ve 1 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan 6’sı tutuklandı.
Konya’nın Ereğli ilçesinde 28 ve 29 Ekim’de aralarında husumet bulunan iki grup arasında farklı yerlerde yaşanan silahlı kavgalarda B.Ş. isimli bir kişi yaralanmıştı. İlk müdahalesi Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan B.Ş, daha sonra Konya’daki hastaneye sevk edilmişti.
7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında isimleri belirledi ve geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Operasyonda, olaylara karıştığı iddiasıyla E.T, M.K, S.K, S.Ç, B.G, A.A, T.B. isimli 7 kişi gözaltına alındı.
TUTUKLANDILAR
Emniyetteki işlemlerinin ardından, silahlı kavga, kasten yaralama ve nitelikli yağma suçlamalarıyla adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6’sı çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. T.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ereğli’de son dönemde artan benzer olayların önüne geçmek amacıyla; organize suç örgütleri, uyuşturucu ve terör örgütleri başta olmak üzere suç ve suçlularla mücadele konusunda huzuru korumak amacıyla bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.