1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN OPRUKÇU’DAN 1 MAYIS MESAJI
BAŞKAN OPRUKÇU’DAN 1 MAYIS MESAJI

BAŞKAN OPRUKÇU’DAN 1 MAYIS MESAJI

“TÜRKİYE’DE 1 MAYISLAR DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLMALI”

A+A-

“TÜRKİYE’DE 1 MAYISLAR DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLMALI”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayımladığı mesajda emek ve alın terinin değerine vurgu yapan Başkan Oprukçu, “Türkiye’de 1 Mayıslar demokrasi şöleni olmalıdır. Refah toplumunu arzuluyorsak işçinin alın terine kıymet verecek, onların sendikal örgütlenmelerinin yanında olacağız. Çalışan, emek veren, üreten, üretime katkı sunan her işçimiz Türkiye’nin aydınlık yarınlarına katkı sunmaktadır” dedi.

30.04.2019-baskan-oprukcu’dan-1-mayis-mesaji-1.jpg

“SENDİKALAŞMA HAKLARI YASALARLA GÜVENCE ALTINA ALINMALI”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda Türkiye’de demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla işletilmesinin işçinin sendikal örgütlenme hakkını gerektiği şekilde kullanabilmesinden geçtiğini ifade eden Başkan Oprukçu, “Hükümetler işçiye örgütlenme hakkını yasalarla güvence altına almakla mükelleftir. İşçi de kendisine verilen bu hakkı yasalar ve demokratik kurallar çerçevesinde kullanmalıdır. Türkiye’nin 1 Mayıs’ları bir demokrasi şöleni şeklinde kutlaması en büyük dileğimizdir” diyerek bu özel günün masajının iyi kavranması gerektiğine dikkat çekti.

“EN KUTSAL KAZANÇ EMEĞİN, ALIN TERİNİN KAZANCI”

Emek ve alın terinin değerine vurgu yapan Başkan Oprukçu: “En kutsal kazanç alın teri ile emek vererek kazanılan helal kazançtır. Onun hazzı ve huzuru hiçbir şey de yoktur. Hayatını emekleriyle kazananlar, geçimini alın teriyle elde ettikleri helal kazançlarla sağlayanlar, milli gelirimizi katkıda bulunanlar için bugün gurur günüdür” ifadelerini kullandı.

30.04.2019-baskan-oprukcu’dan-1-mayis-mesaji-2.jpg

“GAYEMİZ REFAHI YAKALAMIŞ BİR EREĞLİ”

Toplumsal barışın, birlik ve beraberliğin olduğu her yerde huzur ve refah toplumu hakim olduğunu aktaran Başkan Oprukçu, “Bizim de Ereğli’de oluşturmak istediğimiz huzur ortamı için en önemli unsurlar bunlardır. Hizmetle geçecek yıllarda en çok önemsediğimiz özveri ve emektir. Bunu sağlayacak ve huzur şehri Ereğli’yi inşa etmek için gece gündüz çalışacağız. Gerek kurumumuzda gerekse başka işlerde kutsal bir mücadele ve özveriyi ortaya koyan tüm işçilerimizi kucaklıyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” diyerek mesajını noktalandırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.