1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. GÖNÜLAL'DAN 1 MAYIS MESAJI
GÖNÜLAL'DAN 1 MAYIS MESAJI

GÖNÜLAL'DAN 1 MAYIS MESAJI

Tüm dünyada milyonlarca emekçinin birlik, mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs, demokrasinin ve insan haklarının geliştirilmesi açısından büyük...

A+A-

Tüm dünyada milyonlarca emekçinin birlik, mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs, demokrasinin ve insan haklarının geliştirilmesi açısından büyük önem taşımaktadır. İşçi sendikaları, birlik ve dayanışma içerisinde olan ve örgütlü toplumların temel dinamiklerini oluşturarak, emeğin örgütlü gücünü ortaya koymuşlar ve temel hak ve özgürlüklerin yaşama geçirilmesi için büyük mücadeleler sergilemişlerdir.

Ülkemizde maalesef AKP iktidarı ile birlikte yoksulluk ve işsizlik çığ gibi artmıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak; grevlerin yasaklanmadığı, sendikalı işçilerin işten atılmadığı, örgütlenmenin engellenmediği özgürlükçü bir demokrasi için işçilerimizle ve emekçilerimizle omuz omuza mücadele etmeye, işçi haklarını gasp etme girişimleri karşısında durmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, emeğin üzerindeki baskıların kaldırıldığı, emekçilerimizin sendikalı olduğu bir iş yaşamının sağlandığı Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında 1 Mayıs’ları kutlamak dileğiyle tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

CHP EREĞLİ İLÇE BAŞKANI

VEYSEL GÖNÜLAL

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.