1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu’dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Başkan Oprukçu’dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Başkan Oprukçu’dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
“HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK OLAN KADINLARIMIZIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM”
Başkan Oprukçu mesajında: “Kadın; emek veren, toplumu şekillendiren, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren en büyük değerdir. Toplumun temel taşı olan aile yapısını ayakta tutan güç, kadınlarımızın omuzları üzerindedir. Gelişim ve değişimin başlangıcı ailede gerçekleşir ve bu durum, kadınların toplumdaki konumunu ve değerini açıkça ortaya koyar. Ülkemizin geleceğini inşa ettiğimiz bu dönemde, kadınların her alanda işbirliği içinde olması ve üretim süreçlerine katkı sağlaması son derece önemlidir. Tarihin her döneminde, mücadelelerimizde bizimle omuz omuza olan, çeşitli zorlukları göğüsleyen, bağımsızlık mücadelemizde önemli roller üstlenen kadınlarımız bizim için büyük birer övgüdür ve bizim için çok kıymetlidirler. Bu noktada Ereğli Belediyesi olarak gerek kadın çalışanlarımızın sayısı, etkinliği gerekse girişimci kadınlarımıza destek olmak önem verdiğimiz hususların başında gelmektedir “Kadınlar size Allah’ın emanetidir” diyen bir Peygamberin ümmeti olarak emanete sahip çıkmak bizim için kaçınılmazdır.  Bu duygu ve düşüncelerle ilgiye, sevgiye ve her şeyin en iyisine layık olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.