1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Yenibağlar ve Yıldırım Beyazıt’ta Cumhur İttifakı'ndan Başka Yol Yok...
Yenibağlar ve Yıldırım Beyazıt’ta Cumhur İttifakı'ndan Başka Yol Yok...

Yenibağlar ve Yıldırım Beyazıt’ta Cumhur İttifakı'ndan Başka Yol Yok...

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Göze

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ile birlikte Yenibağlar ve Yıldırım Beyazıt Mahallelerini ziyaret ettiler.

yenibaglar-ve-yildirim-beyazitta-cumhur-ittifakindan-baska-yol-yok-003.jpeg
“HÜSEYİN BAŞKANIMI, BAŞKAN SEÇMEYECEKSİNİZ ASLINDA KENDİNİZE HİZMET GETİRMEYİ SEÇECEKSİNİZ”
Ali Demir: “Bizim özellikle bu seçimde, Ereğli’nin kaderini belirleyecek olan seçimde birlik ve beraberlik içerisinde Ereğli’nin il olmasının önünü açmada Hüseyin Başkanımızı destekleyerek il olmamızın önünü açmak ve Ereğli’mizi en iyi hizmetlere kavuşturmak ile ilgili bir fırsatımız var. Bu oyu verirken sadece Hüseyin Başkanımı, Başkan seçmeyeceksiniz aslında kendinize hizmet getirmeyi seçeceksiniz” şeklinde konuştu.
“31 MART’TA ÜÇ HİLALLİ LOGONUN ALTINA EVET MÜHRÜNÜ BASARAK EREĞLİ’NİN KARA SEVDALISI HÜSEYİN OPRUKÇU BAŞKANI BİR 5 YIL DAHA, BİR DAHA DİYEREK BAŞKAN YAPACAK MISINIZ?”
Musa Yılmaz: “Hüseyin Başkanı tanıyorsunuz. Ereğli’yi ne kadar çok sevdiğini biliyorsunuz. İnşallah 31 Mart’ta sizlerden Hüseyin Başkana destek istiyoruz. 31 Mart’ta üç hilalli logonun altına evet mührünü basarak Ereğli’nin kara sevdalısı Hüseyin Oprukçu Başkanı bir 5 yıl daha, bir daha diyerek Başkan yapacak mısınız? Şimdiden vereceğiniz katkıdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

yenibaglar-ve-yildirim-beyazitta-cumhur-ittifakindan-baska-yol-yok.jpeg
“EREĞLİ’DE EREĞLİ’NİN SEVDALISI CUMHUR İTTİFAKI’NIN TEK VE YEGANE ADAYI HÜSEYİN BAŞKANI DESTEKLEDİĞİNİZ TAKDİRDE EREĞLİ HİZMETE, ESERE, YATIRIMA ALLAH’IN İZNİYLE DOYARAK HAK ETTİĞİ ŞEHİRLER SEVİYESİNE GELECEK”
İbrahim Erol: “Bir şehre yatırım gelebilmesi için üç tane sac ayağından her yerde bahsediyoruz. Bunun bir tanesi sizin desteklerinizle AK Parti iktidarı yani Ankara, Konya ve Ereğli ayağının aynı anda silsile halinde bir arada bulunması gerekiyor. Desteğinizle Ankara iktidar oldu, Konya’da da Uğur İbrahim Bey de sizin desteklerinizle inşallah olacak, Ereğli’de de Ereğli’nin sevdalısı Cumhur İttifakı’nın tek ve yegane adayı Hüseyin Başkanı da desteklediğiniz takdirde Ereğli hizmete, esere, yatırıma Allah’ın izniyle doyacak. Hak ettiği şehirler seviyesine gelecek. AK Parti iktidarı ve Cumhur İttifakı bunların beraberindeki birliğin gücüyle hep birlikte Ereğli olacağız, yeniden Ereğli diyeceğiz. Ereğli’de önümüzdeki 5 yıl tarih yazmaya Hüseyin Başkana yeniden seni yazdım kalbime demeye var mısınız” şeklinde konuştu.
“BİLİYORSUNUZ YAPARSA CUMHUR İTTİFAKI YAPAR, BİZİM YAPTIKLARIMIZA BAŞKALARININ HAYALİ BİLE YETMEZ”
Başkan Oprukçu: “Rahmetle geldik inşallah rahmete vesile olacak bir destekle döneceğimize yürekten inanıyorum. Muradımız ayırmadan ayrıştırmadan tüm mahallelerimize layıkıyla hizmet etmek. İnsanlar eserleri ve hizmetleriyle yaşar. Bizim de imkanlarımızın çok üzerinde yaptığımız hizmetleri ve Ereğli'mize bıraktığımız eserleri tüm hemşerilerimiz görüyor ve biliyor. Bir ve beraber olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey yok. O nedenle el ele olmayı, kucaklaşmayı çok arzu ediyorum. Ereğli’mizin geleceğini ağartacak bir birliktelikle tüm hemşerilerimizi arkamızda dimdik görmek istiyorum. Beş yıl boyunca da kapımız, gönlümüz tüm hemşerilerimize açık oldu, çünkü biz yaratılanı Yaradan'dan ötürü seviyoruz. Bizim işimiz hizmet, muradımız da Allah rızasını kazanmak. Tüm mahallelerimize adam gibi hizmet ettik. Cumhur'un gücüyle, birlik ve beraberlik içerisinde de hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu seçim Ereğli'nin mukadderatını belirleyeceği bir seçim. Ben aldığım sözü biliyorum, onu da takip edeceğim ve inşallah Ereğli’mizi Vilayet yapacağız. Biliyorsunuz yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Bizim yaptıklarımıza başkalarının hayali bile yetmez. Bir ve beraber olacağız bunun sonucunda da huzur şehri Vilayet Ereğli’yi inşa edeceğiz. Allah'ın izniyle birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

yenibaglar-ve-yildirim-beyazitta-cumhur-ittifakindan-baska-yol-yok-002.jpeg

yenibaglar-ve-yildirim-beyazitta-cumhur-ittifakindan-baska-yol-yok-001.jpegyenibaglar-ve-yildirim-beyazitta-cumhur-ittifakindan-baska-yol-yok-004.jpeg

yenibaglar-ve-yildirim-beyazitta-cumhur-ittifakindan-baska-yol-yok-005.jpeg

yenibaglar-ve-yildirim-beyazitta-cumhur-ittifakindan-baska-yol-yok-006.jpeg

yenibaglar-ve-yildirim-beyazitta-cumhur-ittifakindan-baska-yol-yok-007.jpeg

yenibaglar-ve-yildirim-beyazitta-cumhur-ittifakindan-baska-yol-yok-008.jpeg

yenibaglar-ve-yildirim-beyazitta-cumhur-ittifakindan-baska-yol-yok.jpg

yenibaglar-ve-yildirim-beyazitta-cumhur-ittifakindan-baska-yol-yok-009.jpeg

yenibaglar-ve-yildirim-beyazitta-cumhur-ittifakindan-baska-yol-yok-010.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.