1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. BAŞKAN OPRUKÇU’DAN NET MESAJLAR
BAŞKAN OPRUKÇU’DAN NET MESAJLAR

BAŞKAN OPRUKÇU’DAN NET MESAJLAR

“GEREKİRSE ELİME SÜPÜRGEYİ ALIRIM, HEMŞEHRİLERİMİ HİZMETTEN MAHRUM BIRAKMAM”

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu mesai arkadaşları ile bir araya geldi.

Ereğli’ye hizmet noktasında gönüldaşlık hukuku içerisinde çalıştığı mesai arkadaşlarıyla belediye kültür merkezinde bir araya gelen Başkan Oprukçu, Mali tablo ve Belediye’nin içerisinde bulunduğu durumu onlarla paylaşırken önemli mesajlar verdi.

“TEK ARZUM EVİNİZE HELAL EKMEK GÖTÜRMENİZ”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu basın mensuplarıyla yaptığı toplantının hemen ardından mesai arkadaşlarıyla da bir araya geldi. Belediye kültür merkezinde gerçekleştirilen ve Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, tüm belediye çalışanlarının hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Oprukçu, “İyi şeyler olsun diye, huzur şehri Ereğli’yi birlikte inşa edelim diye şahsımı Belediye Başkanı seçtiniz. Üç aydır bir araya gelme fırsatı bulamadık sizlerle yoğunluktan, bu yoğunluğun büyük bir sebebi iş talebidir. Elinizde olan bu fırsatın kıymetini bilin, bugüne kadar kimsenin ekmeğiyle oynamadım yarınlarda da oynamayı hiç aklımın ucundan geçirmiyorum. Tek arzum evinize helal ekmek götürmenizdir” ifadelerini kullandı.

“HESAPLARA GEÇİT YOK”

Dün olduğu gibi bugünde spekülasyon yapanların olduğunu belirten Oprukçu: “Siyasi spekülasyonlarla bizleri Ereğli’ye hizmetten mahrum etmeye çalışanlar geçmişte olduğu gibi bugünde söylediklerinin altında kalacaklar. Herkesin bir hesabı varsa, şüphesiz ki Allah(cc)’ın da bir hesabı vardır ve en büyük hesap sorucu Allah(cc)’tır. Hesap yapanlar boyunların ölçüsünü alıyorlar, vakti zamanı geldiğinde de siyasetin mezarlığına yolcu ediliyorlar” dedi.

“KURUMSAL BİR YAPI BEKLERDİK, GÖRDÜK Kİ ÖYLE DEĞİL, BIRAKTIĞIMIZ BELEDİYE HİÇ DEĞİL”               

Kurumsallıktan uzak bir belediye devr aldıklarının altını çizen Başkan Oprukçu, “Sosyal medyada siyasi anlamda kendilerini hala muharız görmeye devam edenlerin yaptığı açıklamaların farkındayım. Zulme maruz kalmış bir Hüseyin Oprukçu’yu zalim gösterme çaba ve gayretlerini unutmayacağımı herkesin bilmesini istiyorum. Belediye’ye biz gelmeden tasını tarağını toplayıp gidenler vardı. Kimi çıkarmışız arkadaşlar, işe gelmeyen üç kişiyi bilemediniz beş kişiyi çıkardık. Ve zalim olarak addedildik, ifade edildik. Siyasi kimliği yüzünden kimseye husumet duymadım ama bu kış geçti yediğimiz ayazı unutmayacağız. Sabırlıyız, sabretmeye de devam edeceğiz. Adam gibi hizmet etmeye devam edeceğiz, belki örnek alan olur, belki nasibine düşeni bir fazla alan olur” şeklinde konuştu.

“EREĞLİ TÜRKİYE’NİN GÖZBEBEĞİ OLACAK”

Meclisin tasarrufu ile Bankamatik Memurlarının Tespiti ve İmar Uygulamalarının Araştırılması için iki komisyon kurduklarını aktaran Başkan Oprukçu, “Akhüyük’teki çalışmaları biliyorsunuz, 8 tane havuzumuz bitmek üzere, soyunma kabinleri, duş yerleri, lavaboları hızlı bir şekilde bitireceğiz. Ayrıca daha yüksek derecede sıcak su çıkarabilmek için bir sondaj çalışmamız daha olacak, bunun da ihalesini hazırlayacağız. Termal seralar olsun istiyorum, bir fazla insan iş ve aş bulsun istiyorum. Ereğli üretsin istiyorum ama Beyaz Kiraz’daki darboğazın, hak ile yeksan olmuşluğun önüne geçmenin çaresini de Ereğli bulmak zorundadır. Bunda herkesin vebali var ve herkes taşın altına elini koymak zorundadır. İnşallah Kiraz Reçeli fabrikası kurulması olmazsa olmazdır ve inşallah Gıda İhtisas Sanayi’nin kurulmasını önümüzdeki yıla yetiştiririz ve kiraz üreticilerimizin mağduriyetinin de önüne geçmiş oluruz” diyerek üretim merkezi bir Ereğli arzuladıklarını söyledi.

“ELİME SÜPÜRGEYİ ALIR YİNE DE HEMŞEHRİLERİMİ HİZMETTEN MAHRUM ETMEM”

Oprukçu: “Biliyorsunuz asfalt için 5 Milyon’luk kredi yetkisi aldık Meclis’imizden neymiş kredinin önü kesilecekmiş, biz almasını biliriz vermeyenler utansın. Ya da TYP kapsamında İŞKUR bize işçi vermeyecekmiş bence mahsuru yok ben elime süpürgeyi alırım İstasyon Caddesi’ni süpürürüm, benimle birlikte tüm çalışma arkadaşlarımız da süpürür, Ereğli’yi tertemiz yaparız problem değil, vermeyenler, önünü kesenler olursa onlar utansın. Bu manada Ereğli Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam edecek” diyerek sözlerini noktaladı.

09.07.2019-baskan-oprukcudan-net-mesajlar-3-001.jpg09.07.2019-baskan-oprukcudan-net-mesajlar-2-001.jpg09.07.2019-baskan-oprukcudan-net-mesajlar-1-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.