1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Ereğli’nin Gündemi Kayıp Karar Defteri!
Ereğli’nin Gündemi Kayıp Karar Defteri!

Ereğli’nin Gündemi Kayıp Karar Defteri!

BU EVRAKLAR ÇOK KONUŞULACAK? YORUM EREĞLİ KAMUOYUNUN

A+A-

Ereğli belediyesine ait Bolkar Anonim Şirketi’nin kayıp olduğu iddia edilen karar defterleriyle ilgili ardı ardına paylaşımlar yapılıyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, yaptığı basın toplantısında Ereğli Belediyesine ait Bolkar A.Ş’nin karar defteri olan söz konusu defterde çok önemli toplantıların kararlarının alındığı bir nevi o şirketin kalbi olan sır dolu defterin bulunamadığı, yapılan yazışmalara rağmen defterin ortaya çıkmadığını ifade edilmişti.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun yaptığı açıklamada birbirinden önemli konuların açıklandığı, basın toplantısında yapmış olduğu şok açıklama ile kamuoyuna duyurulan kayıp karar defteri açıklamasının ardından, Bu açıklamalara sosyal medya aracılığıyla bir cevap veren eski dönem Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, karar defteri zaten kayıptı, biz de bulamayınca yeni karar defteri hazırlattık” ifadelerini kullandı.

Özkan Özgüven’in cevaben yaptığı paylaşımın ardından ise sosyal medyada yeni paylaşımlar yapılarak, söz konusu karar defterlerinin teslim edildiğine ve teslim alındığına dair imza altına alınmış tutanaklar sunularak paylaşıldı.

Eski dönem Belediye Başkanı Özkan Özgüven, yaptığı paylaşımda; “Kayıp olduğu ifade edilen karar defteri ile ilgili olarak açıklama yapan önceki dönem belediye başkanı Özkan Özgüven; “Göreve geldiğimiz 2014 yılındada şirketin başta karar defteri olmak üzere birçok belge teslim alınmamıştı (Bunun en büyük sebebi de 2014 yılı öncesinden beri şirket mali müşaviri olan kişinin trafik kazasında vefat etmesidir) muhatap bulunamamıştır” diye paylaşımda bulundu.

Yapılan ardı ardına açıklamaların sonrasında ise yine sosyal medya aracılığıyla yine söz konusu şirketin defter ve belgelerinin teslim edilmediğine dair tutanakların paylaşıldığını gösteren imzalı bir tutanak daha yayımlandı.

Yorum saygı değer Ereğli halkının ve kamyonun bilgisine diyoruz.

Özkan Özgüven'in Açıklaması 

ozkan.jpg

Özgüven'in Yapmış Olduğu Açıklamanın Ardından Cevaben Yayımlanan Belgeler

2-298.jpg

1-265.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.