1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN:” BİZLER İLAHİ SEVGİYİ GÖSTEREN BİR MİLLETİN EVLATLARIYIZ”
BAŞKAN ÖZGÜVEN:” BİZLER İLAHİ SEVGİYİ GÖSTEREN BİR MİLLETİN EVLATLARIYIZ”

BAŞKAN ÖZGÜVEN:” BİZLER İLAHİ SEVGİYİ GÖSTEREN BİR MİLLETİN EVLATLARIYIZ”

   Fiziki Belediyecilik çalışmalarının yanı sıra kültürel etkinliklere de önem veren Ereğli Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği tasavvuf musikisi&sema gösterisi büyük ilgiyle

A+A-

         Fiziki Belediyecilik çalışmalarının yanı sıra kültürel etkinliklere de önem veren Ereğli Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği tasavvuf musikisi&sema gösterisi büyük ilgiyle karşılandı. Muhteşem bir tasavvuf dinletisi ve sema gösterisi sunan Konya Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Müzik ve Sema Ekibi izleyenleri mest etti.

        Ereğli Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Programda kısa bir konuşma yapan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Mevlana demek aşk demek, sevgi demek, hoşgörü demektir. Bizler bu derin sevgiyi, ilahi sevgiyi gösteren bir milletin evlatlarıyız. Bizim kökümüzden gelen, hiçbir millete nasip olmayan sevgiyi ve enerjiyi yarınlara taşıma gayretindeyiz. Bu ülkenin ve milletin her zaman Mevlana’nın felsefesine ve ondan alacağı güce ihtiyacı var. Mevlana’nın bizlere bıraktığı en önemli miraslar arasında tasavvuf musikisi ve sema ilk sıralardadır. Bu nedenle bu programı düzenledik. Bu programa düzenlememize katkıları olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Bey’e ve ekibine, Konya Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Müzik ve Sema Ekibi’ne şükranlarımı sunuyor, bu programı seyretmeye gelen siz değerli hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum.” dedi.

2-022.jpg

        Konya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Selim Yücel Güleç ise:” Konya Büyükşehir Belediyemiz olarak, Dünya’nın birçok Ülkesinde gerçekleştirdiğimiz ve yoğun ilgi gören bu manevi atmosferi yüksek olan programı İlçelerimizde de yapmaya karar verdik. Bugün bu vesileyle karşınızdayız. Manevi değerlerimizi ortaya koyan, kültürümüzü yansıtan bu güzel programa yoğun katılım sağladığınız için siz değerli izleyicilerimize saygılar sunarım. Ayrıca bu programın gerçekleşmesine katkılar sunan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve ekibine teşekkürü borç biliyorum. Umuyorum ki ruhunuza hitap edecek bu programdan mutluluk duyacaksınız, hepinize iyi seyirler diliyorum.” dedi.

         3-026.jpg

4-021.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.