1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN: “İNANMAK, BAŞARMAKTIR”
BAŞKAN ÖZGÜVEN: “İNANMAK, BAŞARMAKTIR”

BAŞKAN ÖZGÜVEN: “İNANMAK, BAŞARMAKTIR”

Konya Amatör Lig Süper Grup’ta mücadele eden Ereğlispor, Barcelona vari bir geri dönüşe imza attı. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan ve maçın

A+A-

        Konya Amatör Lig Süper Grup’ta mücadele eden Ereğlispor, Barcelona vari bir geri dönüşe imza attı. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan ve maçın 83. Dakikasına 1-3 geride girdiği maçta Karapınar Belediyespor’u 4-3 yenen yeşil beyazlılar şampiyonluğa olan inancını bir kez daha ispatladı. Bu galibiyetle ligin son haftasına 1 puan önde giren Ereğlispor, gelecek hafta Muhasebe Gençler deplasmanında şampiyonluk maçına çıkacak.

        Sevincini taraftarlarla paylaşan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven:” Amatör lig standardının üzerinde bir maç izledik. Muhteşem bir maçtı, son on dakikası heyecan kasırgasına dönen maçın sonunda kazanmak ayrı bir mutluluk veriyor. Futbolcu arkadaşlarımız çok iyi bir mücadele örneği göstererek şampiyonluğa ne kadar inandıklarını bizlere gösterdi. Özellikle bu skorun ortaya çıkmasında taraftarlarımızın olağanüstü desteği de var. Hiçbir şekilde olumsuzluğa düşmeyen ve sonuna kadar takımımızı destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Çok iyi bir teknik ekibe ve yetenekli futbolculara sahibiz. Geçmişinde önemli başarılara imza atan Ereğlispor’umuzu yeniden hak ettiği noktalara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Belediye olarak Ereğlispor’a gereken desteği veriyoruz, vermeye devam edeceğiz, bu takım bizim. Bu büyük mücadeleyi göstererek bizlere muhteşem bir sevinç yaşatan Futbolcularımıza ve Teknik Ekibimize teşekkür ediyor, son maçı da kazanıp şampiyonluğa ulaşarak Bölgesel Amatör Ligi’ne yükseleceklerine canı yürekten inanıyorum.” dedi.

1-016.jpg3--001.jpg4--002.jpg4--002.jpg5--001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.