1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN: “EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”
BAŞKAN ÖZGÜVEN: “EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”

BAŞKAN ÖZGÜVEN: “EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”

Ereğli Belediyesi bir ilki daha gerçeğe dönüştürüyor. Kültür ve Sosyal faaliyetler kapsamında “Kişisel Gelişim Zirvesi” düzenliyor. Özellikle gençlerin kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunacak eğitim programı 23 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de

A+A-

Ereğli Belediyesi bir ilki daha gerçeğe dönüştürüyor. Kültür ve Sosyal faaliyetler kapsamında “Kişisel Gelişim Zirvesi” düzenliyor. Özellikle gençlerin kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunacak eğitim programı 23 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Eğitim bizim olmazsa olmazımızdır diyen Başkan Özgüven: “Ereğli Belediyesi olarak ilkleri gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Rutin işlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da önemli çalışmalar yaptık. Eğitim alanında düzenlediğimiz programlar bizim için çok kıymetlidir. Çünkü Eğitim toplumları ileriye taşıyan, geliştiren en önemli objelerdendir. Bu kapsamda 23 Aralık Cumartesi saat 13.00’te Belediye Kültür Merkezi’mizde “Kişisel Gelişim Zirvesi” adlı eğitim programı gerçekleştiriyoruz. Uzman eğitimcilerin yer aldığı programda katılım sertifikası da verilecek. Özellikle gençlerimizin gelişimine katkı sunacak eğitim programımıza tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

egitim-semineri-2.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.