1. HABERLER

  2. Başkan Özgüven Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor…

Başkan Özgüven Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor…

Belediye Başkanı Özkan Özgüven bugün Cuma Namazı Öncesi Esnaflarımızı Ziyaret etti ve Vatandaşlar ile bir araya gelerek onlarla sohbet etti.Cuma namazı...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven bugün Cuma Namazı Öncesi Esnaflarımızı Ziyaret etti ve Vatandaşlar ile bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

Cuma namazı öncesi vatandaşlar ve esnafla ziyaret eden Başkan Özgüven hem vatandaşın isteklerini dinliyor hem de Belediyenin çalışmaları konusunda Vatandaşa bilgi veriyor.

Esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Özgüven, esnafın ve vatandaşının sıkıntıların da dinledi. Sıkıntılarını anlatan vatandaşların ve esnafların isteklerini ilgili başkan yardımcılarına not ettiren Başkan Özgüven, aciliyet gerektiren işlerin yapılması konusunda birim amirlerine gerekli talimatları da telefonla verdi.

Belediye Başkanı Özgüven, “fırsatını buldukça dolaşarak halkımız ve esnaflarımızla sohbet edeceğim hal hatır ve isteklerini dinlemeye çalışacağım. Esnafımızın ve halkımızın sorunlarını dinledik. Öncelikle halkımızla ve esnafımız ile istişare yapacağız ve gerekirse ilgililerle bir toplantı tertipleyeceğiz. Halkımızın talep ve isteklerini dinleyip değerlendirmeye ve sorunları çözmeye başlayacağız bu anlamda kent konseyinin de oluşturulması konusunda gereken çalışmaları yapıyoruz seçimler öncesinde de söylediğimiz gibi biz Ereğli’yi beraber yöneteceğiz ” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.