1. HABERLER

  2. Ereğli Sanat Merkezi Derneği Başkan Özgüven’i ziyaret etti

Ereğli Sanat Merkezi Derneği Başkan Özgüven’i ziyaret etti

Ereğli Sanat Merkezi Derneği, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini, hem de isteklerinden oluşan bir...

A+A-

Ereğli Sanat Merkezi Derneği, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini, hem de isteklerinden oluşan bir dosyayı Başkan Özgüven’e sundular.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özgüven konuşmasında; “Ereğli nin önceden var olan kültürel ve sosyal yapısındaki küllenmiş ateşi açığa çıkardınız, demek ki sizlerin yaptığı bu işin halkımızda bir karşılığı var buda demektir ki doğru yoldasınız. Şundan emin olunuz biz, sizin gibi derneklere ihtiyacı olan ve sizin gibi derneklerle çalışacak bir belediyeyiz. Ereğli halkının soysal ve kültürel faaliyetlere olan ilgisi geçmişten bu yana hiç azalmamıştır, ancak şunu da belirtmek gerekir yapılan her faaliyetin halkın nazarında bir karşılığı olmalı onların ilgisini çekmeli ve yapılan bu faaliyetlerde halkımız hoş vakit geçire bilmeli.

Ereğli Sanat Merkezi derneğinin Ereğli de yaptığı her faaliyette halkın ilgisini çekmiş bu anlamda başarılı olmuş bir dernek olduğunu biliyoruz, bu işe zaman ayıran emek harcayan sizlerin emeklerinin boşa gitmediğini görüyoruz, özellikle belirtmek gerekirse biz Belediye olarak her zaman sizlerle çalışmaya hazırız öte yandan sizlerinde bizlerden olan isteklerini imkânlarımız ölçüsünde yerine getirmek için gayret sarf edeceğimizin bilinmesini isterim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.