1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Başkan Özgüven, "Fetö Bir Maşadır, Tasmasıda Siyonistlerin Elindedir" 
Başkan Özgüven, "Fetö Bir Maşadır, Tasmasıda Siyonistlerin Elindedir" 

Başkan Özgüven, "Fetö Bir Maşadır, Tasmasıda Siyonistlerin Elindedir" 

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye'nin daha güçlü bir devlet olarak büyümeye devam ettiğini söyledi.

A+A-

 

         Başkan Özgüven Yunus Emre 15 Temmuz Demokrasi Parkında Ereğli halkına seslendiği konuşmasında, 7 Ağustos Pazar günü İstanbul'da gerçekleştirilen mitingde Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Başbakan ve Ana Muhalefet ile Muhalefet Parti Başkanlarının bir araya gelerek birliktelik mesajı vermelerinin çok büyük anlam taşıdığını belirtti.

         Yaklaşık 5 milyon insanın Yenikapı'da "Bu vatan bizim, bu millet biziz" diye haykırmalarının tüm dünya mesaj olarak gittiğine değinen Özgüven, "15 Temmuz’dan bu yana Türk Medyası adeta destan yazdı, batı medyası ile sınıfta kaldı” dedi.

         Başkan Özgüven; “İstanbul Yenikapı’daki 5 Milyon vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen ve hatta uzaydan bile görünen Türk Halkının özgürlük ve demokrasi haykırışını tüm dünya görse de batı medyası görmek istemedi, uluslar arası yayın yapan basın kuruluşları görüntüleri yayınlayamadı” diye konuştu.

         "Bunlar yayınlasa da yayınlamasa da İstanbul’dan Türk Halkının sesini tüm dünya duydu" diyen Özgüven; “Başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere Batılı ülkeler timsah gözyaşları döken ikiyüzlü devlet olduklarını gösterdiler” dedi.

         Fetö ve üyelerinin maşa olduğunu sözlerine ekleyen Özgüven; “Bunların tasmaları sinonistlerin, dış güçlerin ve hainlerin elindedir” diye konuştu.

         "İçimizdeki feto grubu ve hainlerinin şapkası düştü kelleri göründü" diyen Özgüven; “Şunu iyi bilmek gerekir ki bizim bizden başka dostumuz yok, Türk’ün Türk’ten başka dostu yok. Biz millet olarak demokrasimize ve milli irademize sahip çıktık. Siz asil millet olarak hainlerin karşısında durdunuz ve gelecek nesillere anlatacak onurlu bir hatıra sahibi oldunuz” dedi.

         “15 Temmuz’dan sonra Türkiye artık daha farklı, ilerleyen ve büyüyen bir ülkedir” diye konuşan Özgüven; “Bundan sonra bize düşen her zamankinden daha çok çalışmak ve üzerimize düşen görevi daha fazla yapmak zorundayız. Bu sayede daha fazla ilerleyen bir ülke olacağız” diyerek konuşmasını sonlandırırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Çarşamba günü demokrasi nöbetlerine noktanın konulacağını söylediğini ifade etti ve “Bizler Çarşamba gününden sonra da buralarda olacağız, gelirseniz başımızın üstünde yeriniz var” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.