1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. EREĞLİ'YE YENİ ÇEVRE YOLU
EREĞLİ'YE YENİ ÇEVRE YOLU

EREĞLİ'YE YENİ ÇEVRE YOLU

Ereğli'nin 50 yılına damga vuracak yeni çevre yolu çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli ve Halkapınar arasında yapım çalışmaları devam eden çevre yolunun 40 metre genişliğe sahip olduğunu, alt yapı ve zemin çalı

A+A-

Yeni çevre yolunun Konya-Adana Karayolu üzeri TÜV kavşağından Halkapınar yoluna kadar uzanacağını belirten Özgüven, bu yol güzergahının hizmete girmesiyle özellikle ağır tonajlı araçların şehir merkezine girmeden Vatan caddesi üzerinden Karaman yoluna çıkabileceklerini kaydetti.

Yol güzergahında altyapı ve zemin çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Özgüven, kısa zaman içerisinde yolun tamamlanarak hizmete girmesi için çalıştıklarını vurgulayarak, "Şehrin sıkışan ve daralan yapısını geniş sahalara kaydırmak ve kent kimliğinin daha ön plana çıkmasını sağlamak istiyoruz. Bunu da kapsamlı, geleceğe dönük sağlam temeller üzerine kurulmuş bir imar çalışması ile gerçekleştireceğimizin farkındayız. Allah'ın izniyle fark yaratan hizmetlerimizle Ereğli'ye yakışan kimliği ortaya çıkaracağız. Bu yolumuzun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.