1. HABERLER

  2. Başkan Özgüven İftarını Mahkûmlarla Açtı

Başkan Özgüven İftarını Mahkûmlarla Açtı

Ereğli Belediyesi ile Huzur Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Aşevi organizasyonunda düzenlenen mahalle iftarlarının bir diğere Ereğli B Tipi Kapalı Cezaevinde...

A+A-

Ereğli Belediyesi ile Huzur Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Aşevi organizasyonunda düzenlenen mahalle iftarlarının bir diğere Ereğli B Tipi Kapalı Cezaevinde yatmakta olan tutuklu ve hükümlüler için kuruldu.

Ramazan ayı boyunca her mahallede mahalle iftarları kuran Ereğli Belediyesi, Ereğli B Tipi Kapalı Cezaevine kurduğu iftar sofrası ile mahkûmların bir arada iftar yapmasının mutluluğuna ev sahipliği yaptı. Düzenlenen iftar yemeğine Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Cezaevi Cumhuriyet Savcısı Umut Mermi, Ereğli Emniyet Amiri Ali Berber, Cezaevi Müdürü Ahmet Yardımcı, Ereğli Müftüsü Yusuf Eseroğlu ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları, tutuklu ve hükümlüler katıldı.

İftarın ardından mahkûmlara hitap eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, cezaevlerinin çeşitli nedenlerle mahkûm olan vatandaşlara cezalarını çekmeleri için oluşturulan kurumlardan ziyade, işlediği suçlar nedeni ile mahkûm olan kişilerin topluma kazandırılması ve çıktıklarında toplumla entegrasyonlarının sağlanması noktasında önemli görevi ifa eden devlet kurumları olarak değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Ereğli Belediyesi olarak cezaevi ve savcılığın ihtiyaçlarının giderilmesi için kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Özgüven, “ Hepinizi Allah kurtarsın” dedi.

10406724_782467751774769_1709685568451600661_n

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.