1. HABERLER

  2. Denizbank’tan Üretici’ye iftar Yemeği

Denizbank’tan Üretici’ye iftar Yemeği

Denizbank, Üretici  kart’ın 10. Yılı etkinlikleri kapsamında  Ereğli’de iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet ...

A+A-

Denizbank, Üretici  kart’ın 10. Yılı etkinlikleri kapsamında  Ereğli’de iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet  gösteren önde gelen isimleri ile buluştu.

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sunduğu yenilikçi ürünler ile bu sektöre en  büyük yatırımı yapan  özel banka olan Denizbank, Türkiye’nın dört bir yanında  üreticileri elindeki imkanları kullanarak desteklemeye  devam ediyor. Banka, Türk tarımının modernizasyonuna  destek vermek tarımsal üretimde verimliliği  ve çiftçilerin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak  hedefiyle çalışmaları sürdürüyor.

Denizbank üretici kart’ın 10. Yılı etkinlikleri kapsamında dün akşam Demireller dinlenme tesislerinde  bir iftar yemeği organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Bölğede faaliyet gösteren, tarım sektörünün  ileri gelenlerine verilen  ve Ereğli’ de düzenlenen iftar yemeği; Denizbank Orta Anadolu Bölge Satış Müdrü Özgür İnan Öztürk, Konya Ereğli Şube Müdürü Yücel Baş, tarım İlçe Müdürü Ziraat Odası Başkanı, Birlik Kooperatif Başkanları ve Muhtarların katılımıyla  gerçekleşti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.