1. HABERLER

  2. Başkan Özgüven Karne alan Öğreciler ile birlikte.

Başkan Özgüven Karne alan Öğreciler ile birlikte.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven bu sabah yolda karşılaştığı ve Mareşal Fevzi Çakmak ilkokulun da karnelerini alan öğrencilerin heyecanına ortak oldu.Öğrencilerin...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven bu sabah yolda karşılaştığı ve Mareşal Fevzi Çakmak ilkokulun da karnelerini alan öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Öğrencilerin karnelerine bakan ve onlarla sohbet eden Başkan Özgüven üç ay sürecek olan yaz tatili boyunca eğlenmenin dışında bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek "heyecanla beklenen karnelerinizi aldınız, dinlenme ve eksiklerinizi tamamlayabileceğiniz yarıyıl tatili sizleri bekliyor.Almış olduğunuz karne, bu öğretim yılında alınan tüm notlarınızın toplamıdır ve derslerdeki bilgi düzeyinizi gösterir. bu sebeple karnenizdeki notlar, kişiliğinizin veya zekanızın bir göstergesi değil, yapılan çalışmaların ve gayretin bir göstergesidir. Bu anlamda karnelerinizdeki düşük notlar çalışkan bir öğrenci olmadığınızı göstermez, sadece eksik olduğunuz konulara biraz daha ağırlık vermeniz gerektiğinin bir işaretidir onun için karneleriniz iyide olsa kötüde olsa bu yaz tatili sizler için bir fırsat elbette dinlenecek,eğleneceksiniz ancak fırsat buldukça da eksiklerinizi kontrol etmek geleceğiniz açısından son derece önemlidir" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.